Hero BVV Borne 1
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1

BVV Borne 1

Stand

Programma

Uitslagen

Beker

Stand

Programma

Uitslagen


Oefenprogramma Borne 1

Oefenprogramma Borne 1

Voordat op zondag 5 februari de competitie wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen Sportclub Overdinkel 1, speelt Borne 1 eerst nog drie oefenwedstrijden. Het programma is als volgt:

- Zondag 15 januari Twenthe Goor 1 - Borne 1, aanvang 11.00 uur

- Donderdag 19 januari Borne 1 - Bornerbroek 1, aanvang 20.00 uur

- Zaterdag 28 januari Eibergen 1 - Borne 1, aanvang 18.00 uur

Borne neemt in de laatste wedstrijd van 2022 de punten mee naar huis

Borne neemt in de laatste wedstrijd van 2022 de punten mee naar huis

In de laatste wedstrijd voor de winterstop moesten de mannen van Arno Leppink het opnemen in Lonneker tegen LSV. LSV was de ploeg die afgelopen seizoen samen met Borne degradeerde uit de 3e klasse. Daar waar vorig seizoen de uitwedstrijd nog werd gewonnen, leek dat nu niet vanzelfsprekend te zijn. Na 90 minuten stond er echter een zeer verdiende 0-5 overwinning voor Borne op het scorebord.

Borne 1 gaat onderuit in Weerselo

Borne 1 gaat onderuit in Weerselo

Na een vrij weekend trad Borne 1 op zondag 30 oktober aan tegen UD Weerselo. De andere vereniging uit de competitie die voorzien is van de kleuren geel en zwart. UD stond na vier wedstrijden op zes punten en zou bij een overwinning worden achterhaald op de ranglijst.

Borne 1 pakt haar eerste drie punten

Borne 1 pakt haar eerste drie punten

Na een slechte competitiestart, waarin opeenvolgend verloren werd van Sportclub Overdinkel (2-0), SV Enter (3-4) en La Première (2-1), moest Borne 1 op zondag 16 oktober aantreden tegen het eveneens puntloze Manderveen. Bij vlagen werd er tijdens de eerste wedstrijden leuk gevoetbald, maar kwam er bij lange na niet uit, wat er in zit. Tijd om tegen Manderveen het tij te keren!

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.