Hero BVV Borne 1
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1
  • Nacompetitie Borne 1 om een plek in de 4de klasse

Nacompetitie Borne 1 om een plek in de 4de klasse

Het is ons 1ste elftal dit seizoen niet gelukt om de nacompetitie voor een plek in de 4de klasse te ontlopen.

Door een versterkte degradatieregeling moet ook de nummer 8 van de 4de klasse deelnemen aan deze nacompetitie. In totaal spelen in deze nacompetitie 36 ploegen voor 6 plekken in de 4de klasse, de teams die de finales niet winnen komen volgend seizoen uit in de 5de klasse.

De nacompetitie bestaat uit 3 rondes. De 1ste ronde wordt gespeeld op zondag 4 juni, de 2de ronde op zondag 11 juni en de finalewedstrijden op neutraal terrein zijn op zondag 18 juni.

Met de 8ste plaats in 4A is BVV Borne de eerste ronde vrij. In de 2de ronde op zondag 11 juni zullen ze dan een thuiswedstrijd spelen tegen de winnaar van de wedstrijd Almelo of Sportlust Vroomshoop tegen Langeveen uit de 1ste ronde. Almelo of Sportlust Vroomshoop is nog niet definitief omdat Vroomshoop nog een inhaalwedstrijd moet spelen tegen Manderveen.

De winnaar van deze wedstrijd speelt de finalewedstrijd op neutraal terrein op zondag 18 juni. De eventuele tegenstander kan een van de volgende ploegen zijn; Erix uit Lievelde, Twenthe Goor of FC Het Centrum uit Enschede.

Door de versterkte degradatieregeling wordt het nog een hele kluif om het 4de klasseschap te behouden. Met een goede instelling, harde werklust en het geloof om deze klus te klaren moet dit lukken. We hopen en verwachten dat de vele geel-zwarte supporters het team in deze beslissende fase blijven steunen.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.