Hero top pagina
  • Algemene Info
  • Evenementen
  • Darten

Dartweekeinde BVV Borne 2024

Dartweekeinde BVV Borne 2024

BVV Borne Open Koppel Toernooi 2024

Van 5 t/m 7 januari vond het BVV Borne dartweekeinde plaats. De aftrap op de vrijdagavond stond in het teken van het Open koppeltoernooi. In totaal deden maar liefst 60 koppels mee, waardoor het koppeltoernooi wederom volledig was uitverkocht. Naast veel gezelligheid was het dartniveau ook erg hoog. In totaal hebben de darters op de vrijdag maar liefst 34 keer 180 gegooid en tekende Bjorn Hartman met zijn uitgooi van 154 voor de hoogste finish.

Wederom een zeer geslaagd dartweekeinde van BVV Borne

Wederom een zeer geslaagd dartweekeinde van BVV Borne

Van 3 t/m 5 januari vond voor de 22 ste keer het BVV dartweekeinde plaats. De aftrap op de vrijdagavond stond in het teken van het Open koppeltoernooi. In totaal deden maar liefst 56 koppels mee, waardoor het koppeltoernooi wederom volledig was uitverkocht. Naast veel gezelligheid was het dartniveau ook erg hoog. In totaal hebben de darters op de vrijdag maar liefst 33 keer 180 gegooid en tekende Niels Boudens met zijn uitgooi van 167 voor de hoogste finish.

BVV Borne Darttoernooi weer super gezellig

BVV Borne Darttoernooi weer super gezellig

Afgelopen weekend was het weer super gezellig in de kantine van de BVV Borne. Het jaarlijkse dartweekend werd ook dit jaar weer goed bezocht. Het niveau wordt ieder jaar hoger. Dit weekend werden er ruim 50 x een 180 score gegooid. Ook werden er ruim 10 finishes van boven de 100+ gegooid. Vrijdag was al weer voor de 11de keer het Open koppeltoernooi dat werd gewonnen door de broers Olde Kalter.

Fantastisch Dartweekend bij BVV Borne

Fantastisch Dartweekend bij BVV Borne

Vrijdag avond “open” koppeltoernooi

Vrijdagavond werd voor de 10 keer op rij het koppeltoernooi Darten bij de BVV Borne gehouden. De laatste jaren mag dit toernooi op een flinke belangstelling verheugen want zelfs landelijk bekende Darters doen de laatste jaren mee. Zo was de afgelopen verschillende keren Jelle Klaassen aanwezig die dit jaar de halve finale van het WK Darts in Londen haalde. Dit jaar was Christian Kist deelnemer, hij dubbelde met Fabian Roosenbrand, die ook geen onbekende is in het Nederlands Dart circuit. Christian Kist, “The Lipstick”, die in 2012 nog winnaar was van het prestigieus “World Darts Championchip “ van de BDO haalde dit jaar op het WK Darts de tweede ronde. Dat er bij het BVV Borne koppeltoernooi kwalitatief sterke Darters actief zijn mag wel blijken want Christan en Fabian sneuvelden in de halve finale. In een bomvol clubhuis werden Boyd en Raymond Hoevenberg de winnaars. Uitslag winnaarsronde:

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.