Hero top pagina
 • Club Info
 • Bestuur en Commissies
 • Mededelingen Bestuur

Afsluiting parkeerplaats zwembad/sporthal/Pannenkoekenhuis/Kids City

Afsluiting parkeerplaats zwembad/sporthal/Pannenkoekenhuis/Kids City

Vanaf komend maandag wordt de Bornerbroekesestraat van de Oonksweg tot de Röringstraat afgesloten, zodat de parkeerplaats voor de sporthal niet bereikbaar is. Hoewel het niet direct te maken heeft de toegang van ons terrein, zal er behoorlijke toename zijn van het verkeer op de Twickelerblokweg.

• OPROEP – Wij vragen onze leden om zoveel mogelijk OP DE FIETS naar Sportpark ’t Wooldrik te komen.

• De tijdelijke wegafsluiting start vanaf maandag 26 februari a.s. en is tot eind maart 2024. • De tijdelijke wegafsluiting wordt via verkeersborden kenbaar gemaakt langs de gehele rond wegen in Borne.

• De hulpdiensten ambulance, Politie, Brandweer zijn op de hoogte van de tijdelijke nieuwe situatie.

• De Twickelerblokweg wordt a s. donderdag rijklaar gemaakt. Het onverharde stuk van de Twickelerblokweg zal rijklaar gemaakt worden en worden verbreed zodat er 2 auto’s elkaar kunnen passeren.

• De SLAGBOMEN en paaltjes worden uit de Twickelerblokweg gehaald om zoveel mogelijk de verkeer overlast komend weekeinde te voorkomen.

• Voor de TWICKELERBLOKWEG geldt aan beide kanten een PARKEERVERBOD en wordt gevraagd stapvoets te rijden. Als automobilisten toch gaan parkeren op de Twickelerblokweg, zal er vanaf maandag direct een boete worden uitgeschreven. Alles om de veiligheid van ons allemaal te kunnen garanderen.

• De oude parkeerplaats van BVV Borne wordt een tijdelijk in- & – uitgang voor het verkeer naar de Sporthal/Zwembad/Pannenkoekenhuis/ KidsCity. Het bestaande HEKWERK t.h.v. oude handbalveldje (langs de Sporthal) wordt weggehaald. Het verkeer gaat vervolgens over het oude handbalveld rechts langs de sporthal 1 over rijplaten naar de grote parkeerplaats bij het zwembad /sporthal/ Pannenkoekenhuis/ KidsCity.

• Op de zaterdag worden voorlopig verkeersregelaars ingezet bij de Azelsosestraat /Twickelerblokweg van 08.00-14.30 uur. Er wordt in eerste instantie gekeken of dit voldoende is. Mocht de situatie erom vragen om meer maatregelen te nemen dan wordt hiernaar gehandeld.

• Bij de ingang van de sporthal komen auto’s/ bezoekers/sporters samen. Dit betekent dat men goed moet oppassen voor de verkeersbewegingen. Om veilig bij de ingang van de sporthal te komen wordt geadviseerd de looproute te volgen wat is aangegeven en is afgeschermd van gemotoriseerd verkeer.

Walking Football BVV Borne

Walking Football BVV Borne

Sport is voor iedereen, ongeacht je leeftijd. Fit blijven is belangrijk. Vanuit verschillende hoeken kwamen berichten dat er veel vraag is naar Old Stars Walking Football. Als reactie hierop werkten we eerst met de gemeente Borne samen ( Borne Blijf Fit). Na een aantal jaren is er, in overleg met de gemeente, gekozen voor een overstap naar BVV Borne. Sinds april 2023 zijn we allemaal lid geworden van BVV Borne. Sven Pieterson is de trainer van dit selecte gezelschap. Op dit moment hebben we bijna 25 deelnemers.

Wat is Walking Football?

“Walking football” is een contactloze sport. Je mag elkaar niet aanraken, de bal mag niet hoger komen dan je heup, hard rennen is niet de bedoeling en de leeftijd is 60+. Walking football is een enorme voltreffer. De club wordt overladen met uitnodigingen om mee te doen aan verschillende toernooien. “Voetbal is onze passie, geweldig dat ik op deze leeftijd nog op het veld kan staan.” Is een veel gehoord gezegde.

Partijtje

“We beginnen altijd met een lekker bakje koffie in de kantine waar dan de verhalen van het afgelopen weekend en over wat er allemaal speelde in die week de revue passeren. Om tien uur starten we met een training om de stramme spieren wat soepeler te krijgen beginnen we met een korte Warming Up, en dan natuurlijk een partijtje. Als we klaar zijn verzamelen we ons, na het douchen, weer in de kantine en sluiten we nog even af met het een kop koffie. Het moge duidelijk zijn, het principe van Walking football is bewegen, gezelligheid, sportiviteit en het sociale aspect.”

Goudengreep

Na onze mening een gouden greep. Bij BVV Borne spelen we twee keer in de week. Op maandag en vrijdag morgen komen we rond 09.30 uur bij elkaar in de kantine voor de koffie en het luisteren naar alle bondscoaches wat er allemaal verkeerd is gegaan in het weekend. Om 10.00 uur gaan we dan gezamenlijk naar het veld om de “Sport der Sporten” te gaan beoefenen. Naar ruim een uur stoppen we dan weer rond 11.00 uur., waarna opnieuw voor aan geschoven in de kantine. Na een half uurtje gaan we dan voldaan weer naar huis.

Interesse?

Kom een keer langs op maandag- of vrijdagmorgen, tussen 09.30 en 11.00 uur, om eens te kijken of het je wat lijkt. Ook kun je contact opnemen met één van de onderstaande personen.

Bert Hilverink ( bestuurslid van BVV Borne) 06-28210472

Rob Kruse (deelnemer WF ) 06-13652296

Gerard Jansink (deelnemer WF) 06-54781909

Cor Ordelmans (deelnemer WF) 06-82589238

Compost-/potgrond actie, wie kan helpen?

Compost-/potgrond actie, wie kan helpen?

De voorbereiding voor de compost-/potgrond actie 2024 zijn weer in volle gang.

In het weekend van 15 en 16 maart brengen we de compost en potgrond weer bij onze klanten.

We kunnen nog hulp gebruiken bij het vervoer. Heb je een auto met trekhaak en eventueel een aanhanger en ben je één van deze, of beide dagen beschikbaar, dan kunnen we je hulp goed gebruiken.

Daarnaast zoeken we ook nog leden die mee willen helpen om de folders in de brievenbussen te doen. Eind februari, begin maart brengen we de folders in Borne rond. Heb je in deze periode een paar uur over, help dan mee om de folders rond te brengen.

Info/aanmelden voor vervoer bij Martin ter Braak 06-51977490.

Info/aanmelden voor folders rond brengen bij Bert Bosman 06-40974475.

Vele handen maken licht werk!

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Tijdens de wederom gezellige nieuwjaarsreceptie op 1 januari zijn de leden die dit jaar hun jubileum vieren weer in het zonnetje gezet.

Uit handen van voorzitter Bert Bosman ontvingen de daarbij behorende glazen trofee en een bos bloemen. Ook de jubilarissen die de afgelopen jaren de trofee nog niet hadden ontvangen werden gehuldigd.

vlnr: Tonnie Zuidema (50), Rinse Spaanstra(25), Guus Wijksma (50), Jeroen van der Parren (25), Jochem Hassink (25), Wim Wolberink (60), Wouter van Neck (25), Wolter Kooiker (50)

Clubhuis nieuws

Clubhuis nieuws

Beste leden,

Helaas zijn we genoodzaakt om per 1 januari 2024 de prijzen voor enkele artikelen in het clubhuis te verhogen.

Door de prijsontwikkeling kunnen we niet anders dan de verkoopprijzen in ons clubhuis binnenkort aan te passen.

Een noodzakelijke aanpassing omdat de inkoopprijzen van de meeste van onze artikelen behoorlijke gestegen zijn.

Namens de clubhuis commissie en het bestuur, Bert Jansen, Bert Bosman

Prettige Kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar

Prettige Kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar

Het bestuur van BVV Borne wenst alle leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren, kortom iedereen die de club een warm hart toedraagt, hele prettige Kerstdagen en een voorspoedig en bovenal gezond 2024!

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 2024 16.00 uur

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 2024 16.00 uur

Weer een jaar om, 2023 nadert zijn einde en 2024 staat voor de deur.

We hebben nog de kerstdagen, het Oudejaarstoernooi op 29 december en natuurlijk de jaarwisseling. Maar dan direct in het nieuwe jaar op 1 januari 2024 de traditionele nieuwjaarsreceptie.

We gaan jubilarissen huldigen en we gaan weer als vanouds op de eerste dag van het nieuwe jaar elkaar het allerbeste wensen.

We hopen u te mogen begroeten op deze feestelijke en altijd gezellige nieuwjaarsreceptie van de BVV Borne.

Namens het bestuur, Bert Bosman.

Geweldig resultaat Grote Clubactie!

Geweldig resultaat Grote Clubactie!

De laatste tijd zijn onze (jongste) leden weer druk geweest om vele Grote Clubactie loten te verkopen. Ook zijn er weer veel teams geweest die een Superlot (50 loten) hebben afgenomen. Dit heeft geleid tot de verkoop van 1.832 loten met een geweldige opbrengst van maar liefst € 4.396,80!

Klik hier voor een leuke en verrassende impressie: Resultaat Grote Clubactie

AED/REANIMATIE-CURSUS, GEEF JE OP.

AED/REANIMATIE-CURSUS, GEEF JE OP.

DLS-trainingen gaat, in samenwerking met Borne Sport AED-Reanimatiecursussen geven.

Omdat wij bij BVV Borne van groot belang vinden dat zoveel mogelijk mensen binnen onze club een reanimatie cursus gevolgd hebben, bieden we aan om de kosten 15 euro voor onze rekening te nemen.

Leden en vrijwilligers van onze club kunnen zich voor deze cursus opgeven.

De cursusdata zijn 8, 15, 16, 22, 23 en 29 januari en ook 5, 12, 19 en 26 februari. Er zijn twee tijdsblokken: van 17.00 – 19.15 of van 19.30 tot 21.45.

De cursus wordt gegeven in het clubhuis van NEO

Geef je op via: https://www.dlstrainingen.nl/cursussen/aed-reanimatie-cursus/

Anne de Jong keert kortstondig terug als hoofdtrainer

Anne de Jong keert kortstondig terug als hoofdtrainer

Sinds het vertrek van Arno Leppink neemt Henri Snippers de honneurs waar als hoofdtrainer van Borne 1. Henri leidde de wedstrijd tegen UD Weerselo en zal ook komende zondag tegen KOSC als eindverantwoordelijke op de bank plaatsnemen. Met ingang van dinsdag 21 november tot aan de winterstop zal Anne de Jong de taak als hoofdtrainer op zich nemen. Dit betekend dat Anne de ploeg tijdens de trainingen en de wedstrijden tegen Luctor Et Emergo, SDOL, Vasse en hoogstwaarschijnlijk het restant tegen UD Weerselo, zal leiden. 

Anne is geen onbekende binnen onze vereniging. In de periode 2009-2015 was hij ook als hoofdtrainer verbonden aan ons 1e elftal. In deze periode promoveerde hij in zijn eerste seizoen met Borne 1 naar de 4e klasse, om in het jubileumjaar het feest compleet te maken door via de nacompetitie te promoveren naar de 3e klasse. Na zijn periode bij Borne was Anne drie jaar hoofdtrainer bij Markelo, om zijn trainerschap na twee jaar bij Wilhelminaschool te beëindigen.

Als vereniging zijn wij zeer blij met de komst van Anne. Wij wensen Anne en de gehele selectie veel succes toe voor de komende periode. Tevens willen wij Henri alvast bedanken voor zijn geboden inzet.

De komende weken zal de Technische Commissie op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor na de winterstop.

Samenwerking Arno Leppink en Borne in goed overleg beëindigd

Samenwerking Arno Leppink en Borne in goed overleg beëindigd

Zoals eerder gemeld hebben Arno Leppink en Patrick Geesing besloten om per direct te stoppen als trainers van het 1e elftal (bericht 8 november jl.). Afgelopen maandag heeft er nog een laatste gesprek plaatsgevonden tussen de Technische Commissie en de beide trainers. Hierin is duidelijk geworden dat de keus om te stoppen niet alleen te maken heeft met het afgenomen vertrouwen in de spelersgroep, maar ook door het verschil van visie in het te voeren beleid. Op basis daarvan is in goed overleg besloten om de samenwerking te beëindigen.

BVV Borne en trainer Arno Leppink per direct uit elkaar

BVV Borne en trainer Arno Leppink per direct uit elkaar

BVV Borne en trainer Arno Leppink, met assistent-trainer Patrick Geesing, gaan per direct uit elkaar.

Afgelopen week is er een een gesprek geweest tussen de Technische Commissie en de beide trainers. In dit gesprek is medegedeeld dat hun contract aan het eind van het jaar (seizoen 2023-2024) niet wordt verlengd. Na een gesprek tussen de eerste selectie en de trainers bleek dat de trainers te weinig vertrouwen voelen vanuit de groep om het seizoen af te kunnen maken en hebben daarom besloten om per direct te stoppen.

Wij willen Arno en Patrick bedanken voor de bewezen diensten en wensen hen beiden veel succes in de toekomst.

Naar een oplossing wordt gekeken.

Namens de Technische Commissie
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Gevraagd: nieuwe bestuursleden en teamleden voor allerlei leuke vrijwilligersfuncties

Gevraagd: nieuwe bestuursleden en teamleden voor allerlei leuke vrijwilligersfuncties

Zoals op de Algemene Ledenvergadering 2023 besproken zullen er het komende verenigingsjaar op bestuurlijk vlak behoorlijk wat wijzigingen komen. 

Tijden veranderen en daarom is deze bestuurlijke overdracht een goed moment om de organisatie bij onze vereniging eens goed onder de loep te nemen, zodat er zich een organisatiestructuur vormt die toekomstbestendig is.

Enkele oudgedienden zullen een stap terug doen en hun bestuurstaken overdragen aan nieuwe kandidaten. De wens is om dit zo rustig en soepel mogelijk te laten verlopen. Het idee is daarom ook om dit geleidelijk te doen zodat er uiterlijk eind volgend jaar een nieuwe groep vrijwilligers staat, die samen een mooi team vormen.

Vrijwilligers krijgen voor met name bestuursfuncties is niet gemakkelijk. Hierover kun je regelmatig in de krant lezen dat dit bij vele verenigingen speelt. Tijdsgebrek is onder andere de reden om geen taak binnen een vereniging te willen vervullen. Mede daarom staan wij open voor een andere vorm van organisatie, zodat er bijvoorbeeld meer met deeltaken gewerkt kan worden of met kleinere teams/commissies.

Wij zoeken leden die bereid zijn om zich in te zetten voor onze vereniging, die proactief willen meedenken en willen werken aan vraagstukken binnen de organisatie. Dit alles voor een toekomstbestendige organisatie.

Om het wat concreter te maken zijn wij voor onze vereniging op zoek naar;

Dagelijks bestuur:

 • Secretaris – 1 persoon dagelijks bestuur
 • Penningmeester – 1 persoon dagelijks bestuur

Proactieve teamleden voor:

 • Kantine beheer (inkoop, planning ed.); 2 à 3 personen
 • Sponsoring; 2 à 3 personen
 • Materiaal; 1 persoon
 • Media; 2 personen
 • Onderhoud/terrein; 1 persoon
 • Voetbal Technisch; 1 à 2 personen
 • Financieel; 2 à 3 personen
 • Ledenadministratie; 1 persoon

Voor alle functies gaat het om maximaal een paar uurtjes per week.

Ben je ergens goed in, vind je het leuk om iets te doen bij onze vereniging en heb je interesse of wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met;

Bert Bosman 06-40974475 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.nl) en/of
Maarten Hagreis 06-34427488 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Contributie per 1 oktober 2023

Contributie per 1 oktober 2023

Op de jaarvergadering van 9 oktober 2023 is besloten om de contributie voor het komende verenigingsjaar te verhogen.

Per 1 oktober is de contributie als volgt:

Kabouters 4 – 6 jaar Euro 12,50

Pupillen 7 – 12 jaar Euro 15,50

Junioren 13 – 18 jaar Euro 18,00

Senioren Euro 23,50

Senioren 35+ Euro 14.00

Ondersteunend lid Euro 10,75

Donateur Euro 5,50

Namens het bestuur:

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.