Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur

Mark Dijkstra volgend seizoen hoofdtrainer BVV Borne

Mark Dijkstra volgend seizoen hoofdtrainer BVV Borne

Nog net voor het nieuwe jaar heeft BVV Borne voor het volgen seizoen een opvolger voor Rob Bakker gevonden.

Mark Dijkstra 48 jaar is Sportcoördinator bij de gemeente Hengelo en heeft in zijn jeugd bij Luctor in Almelo gespeeld. Later heeft hij zijn voetbal carrière vervolgd bij Stevo, Achilles 12, SVZW en ON, Na zijn actieve loopbaan is hij als trainer begonnen bij ON Almelo en daarna 7 jaar Hector uit Goor.

Wij wensen Mark het volgende seizoen veel succes bij onze club.

Bert Bosman

Sportgala Borne 2019 Special Edition, BVV Borne goed vertegenwoordigd

Sportgala Borne 2019 Special Edition, BVV Borne goed vertegenwoordigd

Zaterdag 25 januari 2020 is het Sportgala Borne en worden de mooiste sportmomenten en beste prestaties van sporters en sportteams uit Borne getoond in de categorieën talent, jeugdsportploeg sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar 2019. 

Op de lijst met genomineerden die vastgesteld is door de selectiecommissie staan maar liefst 3 teams van de BVV Borne. Het eerste elftal in de categorie Sportploeg en de jeugdteams JO17–1 en JO13-1 in de categorie Jeugdsportploeg.

De jury zal op 25 januari 2020 tijdens Special Edition de winnaars van 2019 bekend maken.

Het gala in Sporthal 't Wooldrik zal tijdens deze Special Edition omlijst worden met een prachtige show door GyMusic Productions, waarbij gymnastics en livemuziek elkaar ontmoeten. Tijdens de show worden optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport gecombineerd met verrassende muzikale arrangementen. Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer wordt een orkest en combo samengesteld van muzikanten uit heel Nederland en van het Stedelijk Orkest Borne.

Het sportgala biedt alle sportverenigingen een podium om hun eigen sport, talenten én de vereniging onder de aandacht te brengen. De sporters staan natuurlijk centraal.

Kaarten voor deze avond zijn te bestellen bij het Kulturhus:

kulturhusborne.nl/Agenda/Sportgala-2019—25-jan

Namen genomineerden :

Sportman

Jan-Albert Lantink Atleet (ultraloper)

Niek Busschers Kettlebell

Sportvrouw

Mirjam Pol Motorsport

Gerry Visser Atleet (lange afstanden)

Sportploeg

Apollo 8 dames 1 Volleybal

Bornse Tafeltennisvereniging Tafeltennis

BVV Borne 1 Voetbal 

RKSV NEO 1 Voetbal

RKSV NEO Vrouwen 1 Voetbal

Jeugdsportploeg

Borhave junioren B mannen Handbal

BVV Borne JO13-1 Voetbal

BVV Borne JO17-1 Voetbal

RKSV NEO JO17-1 Voetbal

Sporttalent

Sebas Diniz Schaatsen Bornse Schaats- en Skeelervereniging

Mathijs Lansink Kickboksen Private Victory

Madée Olde Engberink Volleybal Apollo 8

Floris Smink Atletiek

Silas Speckmann Handbal Borhave

Bas Timmer Tennis TV Smash

Grote Clubactie 2019

Grote Clubactie 2019

De winnende Lotnummers van de Grote Clubactie 2019 zijn bekend. Op de onderstaande link kun u checken of op uw lot een prijs is gevallen.

https://lotchecker.clubactie.nl

Ook dit jaar heeft onze jongste jeugd haar uiterste best gedaan om de loten te verkopen. Wederom een zeer goed resultaat 1475 loten werden aan de man gebracht. Hetzelfde resultaat als de afgelopen 2 jaar waarbij we wederom bij de top van de Twentse verenigingen behoren.

Voor de 4 best verkopende jeugdspelers is er weer een leuke prijs gewonnen die op de nieuwjaarsreceptie zal worden uitgereikt. Dit jaar zijn dit:

1) Jens de Wal 50 loten

2) Joy de Jonge – 49 loten

3) Xavi Broekate en Lotte Gerrits 32 loten.

Het jeugd team dat het best heeft verkocht is de JO 09-1, zij haalden een gemiddelde van meer dan 20 loten per speler.

Alle mensen die loten hebben gekocht bedankt voor uw steun aan de club en een hele grote pluim voor onze jeugd die ook dit jaar voor een fantastisch resultaat hebben gezorgd.

Shirtje ruilen

Shirtje ruilen

Ook BVV Borne heeft vandaag een shirtje geruild in het kader van het 130 jubileum van de KNVB.

Namens de KNVB was Joop v/d Kolk om het shirtje te ruilen voor het BVV Borne 100 jarig jubileum shirt, namens BVV Borne was aanwezig voorzitter Bert Bosman.

Info KNVB 130 JAAR VOETBAL

In het seizoen 2019/’20 viert de KNVB dat het georganiseerde amateurvoetbal 130 jaar bestaat. Om het bijzondere jubileum te vieren brengen we dit seizoen een ode aan het amateurshirt. Speciaal daarvoor is een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt.

Met 1,2 miljoen leden, verspreid over bijna 3.000 verenigingen, zorgen we met elkaar voor een uniek voetballandschap. Verenigingen met ieder hun eigen geschiedenis, identiteit en tradities. Die elementen komen op vele wijzen tot uiting, maar op één manier in het bijzonder: het voetbalshirt. Het shirt dat we elk weekend vol trots dragen en ons verenigt.Zoals vaak wordt gezegd: we verdedigen onze clubkleuren.

Uniek voetbalshirt

Om het 130-jarig jubileum te vieren, hebben we een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt. Het patroon op het shirt bestaat uit een samenspel van vormen en vlakverdelingen die ook zijn terug te vinden op de shirts van alle Nederlandse amateurverenigingen.

Op deze manier verenigen we 130 jaar Nederlands amateurvoetbal in één uniek oranje shirt. Een waar collector's item dat hopelijk een mooie plaats in jullie kantine krijgt. Als aandenken aan het feit dat we met elkaar het Nederlandse voetballandschap vormen en kleur geven.

Shirtje ruilen

In de traditie van het alom bekende ritueel ‘shirtje ruilen’ komt de KNVB in de komende maanden niet alleen naar alle amateurclubs toe om het shirt uit te reiken, maar ook om een shirt van de vereniging zelf te ontvangen. Het uiteindelijke doel? Zorgen dat alle shirts uit het Nederlandse amateurvoetbal een ereplaats krijgen op de KNVB Campus in Zeist, het centrale punt van voetballend Nederland.

BVV Borne en Rob Bakker na dit seizoen uit elkaar.

BVV Borne en Rob Bakker na dit seizoen uit elkaar.

In goed onderling overleg hebben het bestuur van de BVV Borne en trainer Rob Bakker besloten om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen.

Het bestuur en Rob, die aan zijn 3de seizoen bij de BVV Borne bezig is, verwachten dit seizoen goed af te maken en zich te handhaven in de derde klasse.

Voorzitter BVV Borne

Bert Bosman

Agenda Algemene Leden Vergadering 14 oktober 2019

Agenda Algemene Leden Vergadering 14 oktober 2019

Uitnodiging

Alle leden van 16 jaar en ouder worden uitgenodigd tot het bijwonen van de Algemene jaarvergadering op maandag 14 oktober 2019 om 20.00 uur in clubhuis “de Stoep” op sportpark ’t Wooldrik.

Agenda

1. Opening

2. Notulen jaarvergadering 2018

3. Jaarverslag van de secretaris.

4. Financieel overzicht penningmeester

5. Verslag kascommissie ( de heren Frank Huigen, Alexander Meijerink, Chiel Kosterink ) Aftredend: Frank Huigen

6. De jaarvergadering draagt als kascommissielid voor het komende jaar voor: Jordy Dobbe

7. Pauze

8. Bestuursmutaties: Aftredend / herkiesbaar Bert Hilverink enMichiel Hagreis

9. Contributie

10. Mededelingen

11. Rondvraag

12. Sluiting

Eventuele tegenkandidaten kunnen door tenminste 5 leden worden voorgedragen, mits deze hiervan voorafgaand aan de vergadering schriftelijk kennis geven aan de secretaris.

Het bestuur.

Pinnen in ons clubhuis

Pinnen in ons clubhuis
Naast de contante betalingen kan er vanaf 1 oktober 2019 in ons clubhuis ook gepind worden

Clubhuis nieuws

Clubhuis nieuws

De afgelopen jaren hebben we de prijzen in ons clubhuis stabiel kunnen houden.

Helaas ontkomen wij er , door stijging van de inkoopprijzen en de recente BTW verhoging, niet meer aan om de prijzen van de producten waar nodig te verhogen. De prijswijziging zal op 1 oktober 2019 plaats vinden.

Namens het bestuur.

Bert Bosman

Kaartavonden bij de BVV Borne

Kaartavonden bij de BVV Borne

Wij hebben binnen de BVV-Borne rondgevraagd of er animo zou zijn voor een aantal kaartavonden, uit deze rondvraag is gebleken dat hier redelijk wat animo voor is, en dus hebben wij gemeend om enkele kaartavonden te organiseren, op deze avonden willen we kruisjasen en boonakken.

Algemene Ledenvergadering 14 oktober 2019

Algemene Ledenvergadering 14 oktober 2019
De algemene Ledenvergadering 2019 vindt plaats op maandag 14 oktober. Laat u informeren over de BVV Borne en praat mee over de club, u bent van harte welkom. De agenda wordt volgende week bekend gemaakt.

Gratis inloopspreekuur Topvorm Twente

Gratis inloopspreekuur Topvorm Twente
Vanaf september zal er elke dinsdag tussen 20:00 uur en 21:00 uur en donderdag tussen 18:30 uur 19:30 uur een GRATIS inloopspreekuur bij BVV Borne worden gehouden in samenwerking met Topvorm Twente. Het spreekuur is toegankelijk voor alle leden van de vereniging.

Waar is het feestje, .................

Waar is het feestje, .................

Natuurlijk nog even afwachten maar lukt het BVV Borne om morgen kampioen te worden dan zal het feest vrijwel direct na de wedstrijd los barsten.

Voor degene die niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn en die de heren alsnog willen feliciteren start inloopavond vanaf 19.00 uur.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.