Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur

Shirtje ruilen

Shirtje ruilen

Ook BVV Borne heeft vandaag een shirtje geruild in het kader van het 130 jubileum van de KNVB.

Namens de KNVB was Joop v/d Kolk om het shirtje te ruilen voor het BVV Borne 100 jarig jubileum shirt, namens BVV Borne was aanwezig voorzitter Bert Bosman.

Info KNVB 130 JAAR VOETBAL

In het seizoen 2019/’20 viert de KNVB dat het georganiseerde amateurvoetbal 130 jaar bestaat. Om het bijzondere jubileum te vieren brengen we dit seizoen een ode aan het amateurshirt. Speciaal daarvoor is een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt.

Met 1,2 miljoen leden, verspreid over bijna 3.000 verenigingen, zorgen we met elkaar voor een uniek voetballandschap. Verenigingen met ieder hun eigen geschiedenis, identiteit en tradities. Die elementen komen op vele wijzen tot uiting, maar op één manier in het bijzonder: het voetbalshirt. Het shirt dat we elk weekend vol trots dragen en ons verenigt.Zoals vaak wordt gezegd: we verdedigen onze clubkleuren.

Uniek voetbalshirt

Om het 130-jarig jubileum te vieren, hebben we een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt. Het patroon op het shirt bestaat uit een samenspel van vormen en vlakverdelingen die ook zijn terug te vinden op de shirts van alle Nederlandse amateurverenigingen.

Op deze manier verenigen we 130 jaar Nederlands amateurvoetbal in één uniek oranje shirt. Een waar collector's item dat hopelijk een mooie plaats in jullie kantine krijgt. Als aandenken aan het feit dat we met elkaar het Nederlandse voetballandschap vormen en kleur geven.

Shirtje ruilen

In de traditie van het alom bekende ritueel ‘shirtje ruilen’ komt de KNVB in de komende maanden niet alleen naar alle amateurclubs toe om het shirt uit te reiken, maar ook om een shirt van de vereniging zelf te ontvangen. Het uiteindelijke doel? Zorgen dat alle shirts uit het Nederlandse amateurvoetbal een ereplaats krijgen op de KNVB Campus in Zeist, het centrale punt van voetballend Nederland.

BVV Borne en Rob Bakker na dit seizoen uit elkaar.

BVV Borne en Rob Bakker na dit seizoen uit elkaar.

In goed onderling overleg hebben het bestuur van de BVV Borne en trainer Rob Bakker besloten om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen.

Het bestuur en Rob, die aan zijn 3de seizoen bij de BVV Borne bezig is, verwachten dit seizoen goed af te maken en zich te handhaven in de derde klasse.

Voorzitter BVV Borne

Bert Bosman

Agenda Algemene Leden Vergadering 14 oktober 2019

Agenda Algemene Leden Vergadering 14 oktober 2019

Uitnodiging

Alle leden van 16 jaar en ouder worden uitgenodigd tot het bijwonen van de Algemene jaarvergadering op maandag 14 oktober 2019 om 20.00 uur in clubhuis “de Stoep” op sportpark ’t Wooldrik.

Agenda

1. Opening

2. Notulen jaarvergadering 2018

3. Jaarverslag van de secretaris.

4. Financieel overzicht penningmeester

5. Verslag kascommissie ( de heren Frank Huigen, Alexander Meijerink, Chiel Kosterink ) Aftredend: Frank Huigen

6. De jaarvergadering draagt als kascommissielid voor het komende jaar voor: Jordy Dobbe

7. Pauze

8. Bestuursmutaties: Aftredend / herkiesbaar Bert Hilverink enMichiel Hagreis

9. Contributie

10. Mededelingen

11. Rondvraag

12. Sluiting

Eventuele tegenkandidaten kunnen door tenminste 5 leden worden voorgedragen, mits deze hiervan voorafgaand aan de vergadering schriftelijk kennis geven aan de secretaris.

Het bestuur.

Pinnen in ons clubhuis

Pinnen in ons clubhuis
Naast de contante betalingen kan er vanaf 1 oktober 2019 in ons clubhuis ook gepind worden

Clubhuis nieuws

Clubhuis nieuws

De afgelopen jaren hebben we de prijzen in ons clubhuis stabiel kunnen houden.

Helaas ontkomen wij er , door stijging van de inkoopprijzen en de recente BTW verhoging, niet meer aan om de prijzen van de producten waar nodig te verhogen. De prijswijziging zal op 1 oktober 2019 plaats vinden.

Namens het bestuur.

Bert Bosman

Kaartavonden bij de BVV Borne

Kaartavonden bij de BVV Borne

Wij hebben binnen de BVV-Borne rondgevraagd of er animo zou zijn voor een aantal kaartavonden, uit deze rondvraag is gebleken dat hier redelijk wat animo voor is, en dus hebben wij gemeend om enkele kaartavonden te organiseren, op deze avonden willen we kruisjasen en boonakken.

Algemene Ledenvergadering 14 oktober 2019

Algemene Ledenvergadering 14 oktober 2019
De algemene Ledenvergadering 2019 vindt plaats op maandag 14 oktober. Laat u informeren over de BVV Borne en praat mee over de club, u bent van harte welkom. De agenda wordt volgende week bekend gemaakt.

Gratis inloopspreekuur Topvorm Twente

Gratis inloopspreekuur Topvorm Twente
Vanaf september zal er elke dinsdag tussen 20:00 uur en 21:00 uur en donderdag tussen 18:30 uur 19:30 uur een GRATIS inloopspreekuur bij BVV Borne worden gehouden in samenwerking met Topvorm Twente. Het spreekuur is toegankelijk voor alle leden van de vereniging.

Waar is het feestje, .................

Waar is het feestje, .................

Natuurlijk nog even afwachten maar lukt het BVV Borne om morgen kampioen te worden dan zal het feest vrijwel direct na de wedstrijd los barsten.

Voor degene die niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn en die de heren alsnog willen feliciteren start inloopavond vanaf 19.00 uur.

Rabo Clubkas Campagne, fantastisch resultaat

Rabo Clubkas Campagne, fantastisch resultaat

Ook dit jaar deed BVV Borne mee aan de Rabo Clubkas Campagne.

Door de leden met een Rabobank rekening hebben velen hun stem uitgebracht op de onze club en is het resultaat van vorig jaar aanzienlijk verbeterd.

BVV Borne heeft dit jaar maar liefst 1593,18 euro gewonnen. Een fantastisch resultaat

Dank aan de organisatie en natuurlijk de stemmers.

The Battle BVV Borne

The Battle BVV Borne

Vrijdagavond 17 mei’19 organiseert Bvv Borne een voetbalquiz “The Battle” Heb jij veel verstand van voetbal (of denk je dat je hebben) of heb je “gewoon” zin aan een gezellige avond geef je dan op voor The Battle van Bvv Borne. Alle info (opgave en overige regels) vindt u onderaan het affiche.

Plotpunt.nl

Plotpunt.nl

Het vraagteken boven de toegangspoort is eindelijk vervangen.

Martijn Koerselman van Plotpunt.nl autoreclame & belettering en BVV Borne zijn een meerjaren verbintenis aangegaan. Daarom prijkt nu op de toegangspoort naast het bord van onze Hoofdsponsor Marbeco het bord van Plotpunt.nl

We wensen Martijn veel succes en danken hem voor de steun aan onze club

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.