Hero top pagina
  • Algemene Info
  • Evenementen
  • Winter StepOne Loop

Wie wil helpen?!

Wie wil helpen?!

Zoals jullie weten organiseren we reeds vele jaren 2 evenementen waarbij we verkeersregelaars nodig hebben. Zonder deze verkeersregelaars kunnen we de Winter Step One Loop en de Avond4daagse niet door laten gaan.

We hebben voor deze evenementen reeds vele jaren op dezelfde groep vrijwilligers kunnen bouwen, maar helaas wordt de groep steeds kleiner. Daarom zijn we op zoek naar leden binnen de club die bereid zijn om als verkeersregelaar te helpen bij deze loop/wandelevenementen.

De tijd die je kwijt bent om te helpen valt reuze mee. Wel moet je om evenementen verkeersregelaar te worden een e-learning cursus doen (we kunnen indien gewenst hierbij ondersteunen). Ook is deze redelijk snel te halen waarna je een jaar lang als evenementen verkeersregelaar mag helpen.

Help mee om deze prachtige evenementen die we al 10-tallen jaren organiseren te behouden, ze zijn voor de club een zeer welkome financiële ondersteuning. De eerst volgende activiteit waar we verkeersregelaars voor nodig hebben is de 34ste editie van de Winter Step One Loop op zondag 17 december, dus reageer snel.

Voor meer informatie:

Bert Bosman 06-40974475 of Harrie Reichart 06-10287393

Koude Winter Step One Loop 2022

Koude Winter Step One Loop 2022

Eindelijk kon na twee “corona” jaren de 34ste editie van de Winter Step One Loop gehouden worden.

Een koude Winter Step One Loop want de gevoelstemperatuur bleef gedurende de gehele loop behoorlijk onder nul. De grote aantallen deelnemers van voor de coronacrisis werden helaas niet gehaald.

Toch gingen ca. 300 lopers deze ochtend de strijd met de kilometers en de weersomstandigheden aan. Ook dit jaar zorgde een goede organisatie en zo’n 60 vrijwilligers van onze club voor een vlekkeloos verlopen wedstrijd.

Deze mensen verdienen een groot compliment. We hopen natuurlijk dat de komende jaren het aantal deelnemers weer behoorlijk gaat toe nemen. Want deze WSOL is en blijft één van de mooiste lopen zo net voor de Kerstdagen.

Alle vrijwilligers die bij deze geslaagde editie geholpen hebben, hartelijk dank voor jullie inzet!

De uitslagen zijn te vinden op onze Facebookpagina en op uitslagen.nl

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.