Hero top pagina
  • Sponsoren
  • Club van 100

Bijeenkomst Club van 100 BVV Borne

Bijeenkomst Club van 100 BVV Borne

Afgelopen vrijdag, 10 mei, was de kantine bij BVV Borne tot de nok toe gevuld. De reden? De tweejaarlijkse bijeenkomst van de club van 100. In de afgelopen weken konden de leden aangeven wat ze goede bestedingen vinden voor de club. Middels een enquête werd vervolgens bekend welke ingebrachte ideeën een meerderheid van stemmen hadden gekregen.

Sportcafé Club van 100 BVV Borne

Sportcafé Club van 100 BVV Borne

Binnenkort is het weer zover. Het Sportcafé georganiseerd voor leden (met introducee) van de Club van 100 staat weer voor de deur en zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 10 mei in de kantine van de BVV Borne. De avond begint om 19:30 uur. We hopen dat deze avond weer net zo’n groot succes zal worden als voorgaande edities. Gastspreker deze avond is topscheidsrechter Bas Nijhuis, die samen met Eddy van der Ley zal zorgen voor een onvergetelijke avond.

Roelof Luinge en Eddy Achterberg gasten bij Club van 100 BVV Borne

Roelof Luinge en Eddy Achterberg gasten bij Club van 100 BVV Borne

Afgelopen vrijdag was het gezellig druk in de kantine. Reden was natuurlijk de bijeenkomst van de Club van 100. Voordat het sportcafé begon, werd eerst de uitslag van de digitale enquête gepresenteerd. Deze nieuwe manier van stemmen bleek een groot succes aangezien maar liefst 94 van de 103 leden de moeite hadden genomen deze enquête in te vullen. Democratisch is besloten dat de BVV Borne een nieuwe tv en een nieuwe beamer voor in het clubhuis mag aanschaffen. Ook worden er 4 nieuwe pupillengoals namens de club van 100 geschonken. En voor de nieuwe kantine-inrichting hebben de leden hun akkoord gegeven op de aanschaf van 100 nieuwe stoelen.

Geslaagd Sportcafé Club van 100

Geslaagd Sportcafé Club van 100

Woensdag 1 april was er voor de leden van de Club van 100 een sportcafé georganiseerd. De club van 100 is een club mensen die de BVV Borne een warm hart toedragen en die jaarlijks 50 euro inleggen, waarmee middelen voor de club worden aangeschaft waar de vereniging zelf geen geld voor heeft. De circa 50 aanwezigen kregen eerst een korte presentatie van de nieuwbakken kartrekkers van de Club van 100, te weten Peter Franken en Frank Huigen, die zichzelf als opdracht hebben meegegeven dat er binnenkort ook daadwerkelijk 100 leden op het bord prijken. Tijdens de presentatie werd er gestemd over de op voorhand ingebrachte wensen. De leden hebben deze avond hun goedkeuring afgegeven voor de aanschaf van een nieuwe voetbaltafel, nieuwe trainingsgoals voor de kabouters en de pupillen, een professionele frituur voor in de keuken en grote vriescel.

Club van 100 nieuws

Club van 100 nieuws

In deze nieuwsbrief informeren we jou onder andere over het waarom van een club van 100, de bestedingen van deze Club van 100 het afgelopen jaar, de nieuwe ledenwervingsactie die we zijn gestart en de mogelijkheden van automatische incasso per kwartaal.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.