Hero top pagina
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Iedereen moet bij BVV Borne in een veilige omgeving kunnen sporten en werken. Zaken als pesten, discriminatie, seksuele intimidatie en conflicten/ruzies komen overal voor. Als zich gebeurtenissen voordoen waarbij sprake is van grensoverschrijdend gedrag wil het bestuur een ieder de gelegenheid geven om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Wat te doen bij grensoverschrijdend gedrag.

Als jij of je kind slachtoffer is van grensoverschrijdend gedrag , ga dan in eerste instantie naar de trainer en/of leider. Zij gaan in gesprek met betrokken personen en zullen proberen om een einde te maken aan de ongewenste situatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om met het probleem naar een bestuurslid te gaan en hij/zij zal dan in samenspraak met jou of jullie naar een oplossing zoeken

Wanneer naar de vertrouwenspersoon?

Indien je van de bovengenoemde procedure geen gebruik wilt maken en de situatie in eerste instantie vertrouwelijk wilt bespreken of indien je bij de bovengenoemde personen naar jou mening geen gehoor vindt dan kun de je de vertrouwenspersoon van de BVV Borne inschakelen. Je kunt er op vertrouwen dat de vertrouwenspersoon te allen tijde zeer discreet met de aan hem toevertrouwde gegevens om zal gaan. Het is mogelijk dat de vertrouwenspersoon, om een oplossing te vinden voor de problemen, andere personen gaat raadplegen. De wijze waarop zal in samenspraak met jou geschieden.

Wie kunnen er gebruik maken van de vertrouwenspersoon?

Iedereen binnen BVV Borne kan zich wenden tot de vertrouwenspersoon ongeacht leeftijd, functie of geslacht als het gaat om ongewenste zaken die gerelateerd zijn aan onze vereniging.

Onder wiens verantwoordelijkheid valt de vertrouwenspersoon?

De vertrouwenspersoon valt onder verantwoordelijkheid van het Bestuur. Voor de jaarvergadering in oktober, rapporteert zij aan het bestuur. Zonder namen te noemen geeft zij eventuele meldingen aan het bestuur door. Indien nodig zal de vertrouwenspersoon eerder contact met het bestuur op nemen.

Vertrouwenspersoon BVV Borne is Gea Groothuis

Gea is te bereiken via mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.