Hero BVV Borne 1
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1

BVV Borne 1

Stand

Programma

Uitslagen


BVV Borne wint verdiend van DSVD

BVV Borne wint verdiend van DSVD

BVV Borne heeft met 4-0 gewonnen van DSVD uit Deurningen. Op het eigen sportpark waren de Bornenaren verreweg de betere ploeg en kwam de overwinning geen moment in gevaar. Borne heeft verdiend gewonnen van DSVD.

De Bornse gastheren kenden een droomstart door binnen de minuut de openingsgoal te scoren. Direct vanaf de aftrap volgde een aanval door het midden. Mart Snippers werd gevonden, draaide zich op de rand van het zestienmetergebied knap vrij en schoot op doel, de doelman wist het schot nog te keren maar uit de rebound was Sven Pieterson er als de kippen bij en dat betekende de 1-0. Gesterkt door de snelle voorsprong bleef Borne de bal snel rond spelen en op het kwartier leek het ook de score te verdubbelen, maar de treffer van Pieterson werd door de prima leidende scheidsrechter De Lang afgekeurd vanwege een vermeende handsbal.

Twee minuten later was DSVD even gevaarlijk toen het een hoekschop mocht nemen, gelukkig heeft de Bornse verdediging de beschikking over Laurens Huitink die in dit soort situaties keer op keer bewijst een goed kopper te zijn. Huitink elimineert eigenhandig iedere voorzet. Weer twee minuten later, we schrijven inmiddels de 19de minuut, bijna uit het niets pegelde Sven Pieterson weer eens op doel en ook nu zat de doelman er prima bij door de bal met zijn vingertoppen over de lat te werken.

Een prima redding van de Deurninger sluitpost en net als je denkt dat Borne de score wel zal gaan verdubbelen zijn het de gasten die van zich doen spreken. Slordig balverlies op het middenveld leidde een tegenaanval in over de linkerflank. De aanvaller kwam oog-in-oog met Borne doelman Post, leek een hoek te kiezen maar Post wist met de voeten redding te brengen en de bal liep vervolgens naast het doel over de achterlijn. De corner was vervolgens weer een prooi voor Huitink.

Borne heeft weliswaar het betere van het spel, maar moet waken dat het zich mee laat slepen in het lage tempo van de Deurningers. Tot aan de 45ste minuut viel er weinig te beleven op het mooie Bornse sportpark. DSVD kon niet en Borne wilde ongeschonden de rust halen, zover was duidelijk. Een laatste diepe bal naar voren waar Hofman op 18 meter van de goal omver werd gelopen. Vrije trap voor Borne en Pieterson achter de bal. Daar weet de Bornse aanvoerder wel raad mee. Hoek uitkiezen, voldoende tempo, keeper kansloos en 2-0. Het lijkt allemaal zo simpel te gaan bij de Bornse routinier.

Na de thee begon DSVD prima aan het duel en kreeg het via de rechterflank een prima mogelijkheid. De rechtsbuiten schudde twee Borne spelers van zich af, zocht de achterlijn maar zijn voorzet vond onvoldoende geloof bij zijn medespelers. Borne was gewaarschuwd en mocht DSVD eigenlijk danken dat ze zo sterk aan het tweede bedrijf begonnen, want je kunt gewoon geen moment verslappen.

In de 55ste minuut was het duel definitief gespeeld toen Mart Snippers de 3-0 maakte. Een snelle Bornse aanval leek te eindigden bij Pieterson, maar met een mooie subtiele pass wist hij Snippers te bedienen. Snippers omspeelde de uitkomende doelman, ging er rechts langs en wist uit een lastige hoek toch het net te vinden. Een knappe treffer van de jonge speler.

De Bornenaren waren gewoonweg te sterk voor dit DSVD en het had ook nog eens met Bram Peper en Chiel Kosterink twee spelers in vorm. Zet daar tegenover dat het ook nog eens het meeste balbezit had en het zal duidelijk zijn dat het team van trainer Leferink weinig hoop kon hebben op meer. Borne wist er, door de net ingevallen Nick van de Worp ook nog eens 4-0 van te maken. In de 88ste minuut schoof van de Worp de bal onder de keeper door.

Een mooie overwinning, meer dan verdiend en niet geflatteerd. Een compliment waard aan deze kersverse derdeklasser.

Volgende week gaat Borne op bezoek in Mariaparochie. Een mooi affiche om naar uit te kijken, want MVV’29 – BVV Borne staat op het programma. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

BVV Borne 1 - DSVD 1

BVV Borne 1 - DSVD 1

BVV Borne heeft 3 punten uit de eerste 3 wedstrijden behaald.

Als promovendus zou je op voorhand zeggen dat het geen slecht resultaat is. Echter denkt de selectie van Rob Bakker daar anders over. Tijdens de wedstrijd van vorige week tegen LSV was het voetbal beter als de voorgaande twee wedstrijden. Dit spel zal Borne 1 door moeten zetten om de eerste 3 punter te behalen.

DSVD uit Deurningen is een oude bekende van Borne. De ploeg van trainer Niki Leferink wist net als Borne dit seizoen nog niet te winnen. Van de huidige koploper Grol werd verloren en tegen WVV’34 en Saasveldia werd gelijk gespeeld.

Voor BVV Borne een belangrijke maar zeker een lastige wedstrijd. Borne wil de volle winst, maar zal daarvoor vanmiddag diep moeten gaan. Beide ploegen snakken dus naar een overwinning, mooie ingrediënten voor een boeiende pot voetbal.

A.s. zondag Sportpark ’t Wooldrik aanvang wedstrijd 14.00 uur.

Balsponsor + wedstrijdsponsor : Stomerij/Wasserij Peter Korf

Speler van de week: Jip Bootsma

Borne weet ook 3de wedstrijd niet te winnen

Borne weet ook 3de wedstrijd niet te winnen

Borne heeft ook de derde competitiewedstrijd niet weten te winnen. Op het eigen sportpark bleef het tegen LSV Lonneker steken op 0-0. De Bornenaren kregen legio mogelijkheden, raakten weer eens de lat, maar scoorden niet. BVV Borne heeft tegen LSV genoegen moeten nemen met een punt, terwijl het op basis van kansen en wedstrijdbeeld veruit de bovenliggende partij was en de volle buit verdiende.

Vanaf de aftrap waren de geelzwarten de betere ploeg, het had het meeste balbezit, bepaalde het tempo en creëerden in de eerste twintig minuten verreweg de meeste kansen. Al in de 9de minuut moest de Lonneker doelman reddend optreden, toen er van dichtbij op doel werd geschoten, met een reflex bokste de keeper met beide vuisten het leer van de lijn. In de 18de minuut was Laurens Huitink dicht bij een treffer, maar Huitink leek verrast te zijn dat de voorzet van Assink onderweg licht getoucheerd werd. Bij de tweede paal knikte Huitink de bal rakelings naast.

Twee minuten later zette de sterk spelende Bram Peper weer eens druk, veroverde de bal maar zijn pass op de weg sprintende Pieterson werd door de LSV verdediger onderschept. Na 24 minuten spelen noteerden de geelzwarten al de zevende hoekschop, tegen nul van de Lonneker gasten, dit om de krachtsverhouding maar eens aan te geven. LSV kon tot deze fase niets anders dan loeren op een foute inspeelpass van de Bornenaren om zo gevaarlijk te worden.

Als dat al eens lukte ontbrak het de gasten aan creativiteit om de Borne doelman Post eens echt te testen. 36ste minuut, Toebes stuurt met een prima steekpass Sven Pieterson de diepte in, Pieterson kwam op links door, besloot van de punt van het zestien meter te schieten en zag zijn schot een metertje links van het doel gaan. LSV had er nagenoeg niets tegenover kunnen stellen, het werkte ontzettend hard, ging ook de duels niet uit de weg, maar moest het voetballend afleggen tegen dit Borne.

In de tweede helft ging BVV Borne door waar het in het eerste bedrijf was gebleven. Namelijk de jacht op de openingstreffer. En in de 47ste minuut was Danny van Laar er wel heel dichtbij. Het wordt zo langzamerhand een moment waar Van Laar patent op mag aanvragen. Keeper te ver voor zijn doel, prachtige wreeftrap en 35 meter verder eindigt de bal op de lat, uit de rebound kwam Hofman net tekort om alsnog de vervelende nul van het scorebord te halen. Na deze poging was de thuisploeg zoekende naar de juiste tactiek op de Lonneker muur te slechten. Combineren bleek lastig en ook de lange bal werd veelal een prooi voor de lange verdedigers.

De oplossing licht dan meestal op de flanken, maar dan moet wel het baltempo omhoog. In de 63ste minuut voerde Borne de druk weer iets op, zocht het de zijkanten en kwam ook een aantal maal goed door. Maar de strakke lage voorzetten van Peper belandden niet bij Bornse voorwaartsen. “Wordt het dan zo’n dag?” hoorde je menigeen al zeggen langs de kant. En het leek inderdaad zo’n dag te worden.

Borne trainer Bakker bracht nog maar eens een aanvaller, maar dat bracht geen soelaas. Sterker nog, uit een van de spaarzame aanvallen mocht Borne nog van geluk spreken, want in de 78ste minuut was de nul wellicht van het scorebord verdwenen, maar dan wel aan de kant wat niet de voorkeur genoot van de gastheren. Mathijs Pieper van LSV brak op links door, omspeelde de uitgekomen doelman, leek te gaan scoren maar Pieper raakte de bal verkeerd en tot opluchting van Borne wist Huitink de bal weg te schieten. Een hachelijk moment voor de thuisploeg. In de laatste tien minuten leken de krachten weg te vloeien.

Borne probeerde het uiteraard, maar het gif leek te zijn verdwenen. Begrijpelijk en zeker geen schande. Scheidsrechter Wiggers hanteerde voldoende blessuretijd, maar het bleef deze middag bij 0-0.

Volgende week speelt Borne wederom een thuiswedstrijd, dan is DSVD uit Deurningen de tegenstander. Het duel op zondag 13 oktober begint om 14:00 uur.

BVV Borne - LSV

BVV Borne - LSV

De tegenstander van komende zondag is LSV uit Lonneker.

BVV Borne heeft deze competitie nog geen wedstrijd verloren maar de twee gelijke spellen heeft de selectie van trainer Rob Bakker niet veel punten opgeleverd. De ploeg heeft in de eerste 2 wedstrijden 6 keer het net van de tegenstander weten te vinden maar kreeg er ook 6 tegen. Stof om over na te denken hoe dit de komende wedstrijden te beperken/voorkomen. Een wedstrijd de nul houden zal veel vertrouwen geven.

LSV daarin tegen heeft de eerste twee wedstrijden van respectievelijk RSC en Saasveldia verloren. De ploeg die 2 seizoenen geleden naar de derde klasse promoveerde wist met een 10de plaats zich te handhaven in de 3de klasse. Trainer Remco van der Weide zag deze competitie zijn team nog niet scoren en wil daar natuurlijk komende zondag een einde aan maken.

Beide teams hebben dus baad bij een overwinning om zo aan het begin van de competitie niet te veel schade op te lopen.

U bent van harte welkom, sportpark ’t Wooldrik aanvang wedstrijd 14.00 uur

Wedstrijd/balsponsor: Joost Pannekoek Tegelwerken

Speler van de week: Scott Huitink

Borne geeft ruime voorsprong uit handen

Borne geeft ruime voorsprong uit handen

Op een matig bespeelbaar veld heeft BVV Borne onnodig puntverlies geleden tegen het Almelose Luctor et Emergo. Borne gaf een 3-0 voorsprong uit handen en zag na 90 minuten een 4-4 eindstand op het scorebord staan.

Het laatste onderlinge duel in competitieverband was in het seizoen 2008/2009 toen beide ploegen nog in de vijfde klasse speelden. Toen trokken de Bornenaren nog met 2-1 aan het langste eind. Elf jaar later stonden beide ploegen wederom in competitieverband tegenover elkaar en ook nu leek Borne er met de volle buit van door te gaan. Het verliep echter anders.

De thuisploeg begon afwachtend aan het duel en liet het initiatief in de beginfase aan Borne. De eerste mogelijkheid was dan ook voor de Bornse gasten toen Sven Pieterson over links doorbrak. Goed verdedigend werk voorkwam dat Pieterson voorlangs kon kruisen en richting doel kon gaan. In de 11de minuut plaatste Luctor et Emergo de eerste aanval over de linkerflank en moest de Bornse doelman voor het eerst redding brengen.

Drie minuten later stond Borne zowaar op een 1-0 voorsprong. Na een goede combinatie op het middenveld werd Bram Peper op links gevonden. Peper controleerde de bal, gaf met rechts indraaiend voor, waar de mee opgekomen Huitink het leer licht beroerde en de Almelose doelman kansloos liet. Na deze goal herpakte de thuisploeg zich en vond het een manier om het spel naar zich toe te trekken. Met hoge voorzetten en aansluitend druk zetten wist het de gasten terug te dringen tot iets voor de eigen zestien.

Geheel onverwachts wist Borne de score in de 32ste minuut te verdubbelen. Op een moment dat Borne het lastig had, was het Sven Pieterson die de 2-0 noteerde. Pieterson had daarbij wel de hulp nodig van teamgenoot en spits Hofman die voortreffelijk doorkopte en daarmee de doelpuntenmaker in staat stelde om de doelman te omspelen en simpel binnen te schuiven. In de 40ste minuut kwam Borne zelfs op 3-0 en opnieuw was het Pieterson die zich liet gelden. Een foute terugspeelbal van Luctor lanceerde Pieterson en met een weergaloze stiftbal van net buiten het strafschopgebied liet hij de doelman volstrekt kansloos.

Een minuut later maakte de thuisploeg uit het niets de 3-1 en het was Schorn die het Bornse cadeautje dankbaar uitpakte. Een cruciaal moment zou later blijken, want hiermee was het geloof aangewakkerd bij de thuisploeg.

In de tweede helft speelden de Bornenaren zeer matig. Jeroen Vos, die vorig seizoen nog in Borne speelde, wist in de 46ste minuut bijna te scoren toen het oog in oog kwam met Sander Post, (Post redde knap met het linkerbeen) maar in de 50ste minuut was het wel raak. Opnieuw was het Schorn die Borne pijn wist te doen en Luctor liet juichen. Een knappe goal door uit de draai de bal hoog in de touwen te jagen, maar Borne had de treffer wel aan zichzelf te wijten. Het speelde onrustig, leidde te snel balverlies en kwam niet tot een fatsoenlijke aanval. Met als gevolg dat het zich op eigen helft liet vastzetten en alleen maar achteruit liep.

Enigszins tegen de verhouding in kwam het in de 66ste minuut nog wel op 4-2. Het was de Sander Toebes die zijn invulbeurt direct beloonde met een treffer na een alerte reactie op de poging van Pieterson. Met nog een twintigtal minuten te spelen moesten de geelzwarten in staat worden geacht de drie punten mee te nemen naar Borne. Hoe anders zou het lopen. Luctor et Emergo trok wederom het initiatief naar zich toe en zag wederom de bornenaren grossieren in balverlies en slordigheden.

In de 74ste minuut zag Borne er verdedigend weer niet goed uit en het was Lamiri die met een bekeken schuiver de spanning in de wedstrijd terugbracht. Borne stond voor een lastig laatste kwartier. Normaal weten de geelzwarten zich altijd onder de druk uit te spelen en op de juiste momenten te doseren. Nu niets van dat alles en met man en macht ging men over tot het verdedigen van de minieme voorsprong. Hier ligt niet de kracht van de geelzwarten en in de 85ste minuut kreeg het dan ook de rekening gepresenteerd. Schorn maakte zijn derde treffer en bracht de 4-4 op het scorebord.

Volgende week zal de Bornse hoofdmacht zich voor het eigen publiek willen revancheren. BVV Borne neemt het dan op tegen LSV Lonneker. Speeldatum zondag 06 oktober om 14:00 uur.

Borne speelt in boeiende wedstrijd gelijk

Borne speelt in boeiende wedstrijd gelijk

BVV Borne heeft een punt overgehouden aan het openingsduel tegen De Tukkers uit Albergen. In een boeiend gevecht kwamen de Bornenaren twee maal op voorsprong maar zag het de gasten evenzo vaak langszij komen. Het duel eindigde in 2-2.

In een wedstrijd waarin de gasten het betere veldspel hadden en Borne goed georganiseerd spel liet zien hebben beide ploegen de punten eerlijk verdeeld. Twee wonderschone treffers aan Bornse zijde waren niet genoeg om de volle buit over de streep te trekken, maar met het eindresultaat zal het uiteindelijk tevreden zijn. Na een aftastende fase waren het de gasten die voor het eerst van zich lieten spreken. Een snelle aanval over de linkerflank resulteerde in een corner die door Borne verdediger Jorrit Jongman van de doellijn werd gehaald.

Drie minuten later echter was het de thuisploeg dat verrassend op voorsprong kwam. In de 13de minuut belandde de bal op de rand van het strafschopgebied waar Wesley Assink wel geloof in had. Assink won het duel van zijn tegenstander, controleerde de bal met de borst en haalde verwoestend uit met rechts om vervolgens de bal diagonaal in de verre bovenhoek te zien verdwijnen. Doelman volstrekt kansloos en Borne op een 1-0 voorsprong.

De Albergse gasten waren niet van slag en lieten de bal rustig rondgaan. Het probeerde met name via de snelle Visschedijk gevaarlijk te worden en Borne mocht doelman Dennis Haan danken dat de gelijkmaker nog even uitbleef. Langzaamaan begon De Tukkers meer moeite te krijgen met het vinden van een opening in de hechte Borne defensie. Op de flanken waren Bram Peper en Jordy Dobbe van grote waarde en gasten waren duidelijk zoekende naar de nodige creativiteit om de gastheren te verrassen.

In de 29ste minuut was de voorsprong bijna verdubbelt toen Danny van Laar de doelman van grote afstand probeerde te verschalken, maar zijn prachtige wreeftrap van 40 meter werd nog net over de lat getikt. Het publiek kan zulke pogingen wel waarderen en beloonde Van Laars lef met applaus. De Tukkers hadden weliswaar het betere veldspel in het eerste bedrijf maar kwam ook tweemaal goed weg toen Borne twee counters te onrustig uitspeelde.

De tweede helft beperkten de Bornenaren zich ongewild tot verdedigen. Eenmaal in balbezit kon het niet de rust bewaren die nodig is om kansen te creëren en moest het helaas te vaak de lange bal hanteren. Het was wachten op de gelijkmaker en die viel uiteindelijk ook in de 60ste minuut. Balverlies aan de zijlijn leidde de verdiende treffer van De Tukkers in en het was Huisman die met een bekeken schuiver de 1-1 aantekende. De verwachting was dat Borne het nu erg lastig zou krijgen, want De Tukkers hebben een uitgebalanceerd elftal en moest in staat worden geacht deze horde te kunnen nemen.

Maar Borne liet wederom zien waar het vorig seizoen om bekend stond, namelijk veerkracht tonen. Het is een zeer sterk mentaal wapen van de Bornenaren en ook nu liet het zien altijd te willen scoren. De Tukkers zetten druk en de ontstane ruimte achter de verdediging was voor Borne trainer Rob Bakker het teken twee verse aanvallers in te brengen. Mart Snippers speelde voor een goedgevulde tribune zijn directe tegenstander nog even door de benen, voet op de bal, een kleine beweging, en de man in het zwart-wit was gezien. Dat kan het publiek wel waarderen.

In de 81ste minuut kwam Borne opnieuw op voorsprong. Danny van Laar zag de doelman op de rand van de zestienmeter staan, demonstreerde opnieuw zijn sublieme traptechniek en nu was de keeper kansloos. Het leer overbrugde razendsnel een afstand van 42 meter en belandde via de onderkant van de lat in het doel. Een wonderschone treffer en dat zal menig liefhebber beamen.

Zou het dan toch lukken om drie punten over te houden aan dit duel tegen een ploeg die, zo is de verwachting, mee gaat strijden om de titel. Twee minuten later kwam reeds het antwoord. In de 83ste minuut kreeg opnieuw Huisman de bal iets gelukkig voor zijn voeten en wederom rondde Huisman bekwaam af, 2-2 en zuur voor Borne maar onverdiend was de gelijkmaker zeker niet.

Volgende week gaat Borne op bezoek naar Luctor et Emergo. De wedstrijd op het Almelose sportpark begint om 14:00 uur.

BVV Borne 1 - De Tukkers 1

BVV Borne 1 - De Tukkers 1

Na het kampioenschap in de 4e klasse A en de voorbereiding op het nieuwe seizoen is de 1ste selectie van BVV Borne klaar om na enkele jaren afwezigheid a.s. zondag weer aan te treden in de 3e klasse.

De selectie van trainer Rob Bakker heeft een wisselende voorbereiding achter de rug. Na een wat moeizame start wordt er de laatste wedstrijden weer beter gespeeld en zie je de automatismen van afgelopen seizoen weer terug.

Borne gaat met vertrouwen de competitie van start en is benieuwd waar het de komende wedstrijden zal staan.

De eerste tegenstander van deze competitie is De Tukkers uit Albergen. De ploeg van trainer Joost du Gardijn presteerde vorig jaar goed in de 3de klasse en deed het gehele seizoen bovenin mee en werd uiteindelijk derde.

In de na-competitie voor een plaats in de 2de klasse werd de ploeg uitgeschakeld door onze plaatsgenoot NEO.

Deze eerste wedstrijd is een mooi affiche voor een nieuwe avontuur in de derde klasse. Een competitie waar we veel oude bekenden tegen komen. Lukt het BVV Borne om een goede start te maken a.s. zondag weten we meer.

Sportpark ’t Wooldrik aanvang wedstrijd 14.00 uur

Wedstrijd/balsponsor: Berghorst drankenhandel

Speler van de week: Stijn Wiehink

Bekeravontuur ten einde voor BVV Borne

Bekeravontuur ten einde voor BVV Borne

BVV Borne is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de volgende ronde in de KNVB beker. De Bornenaren wisten weliswaar twee van de drie wedstrijden winnend af te sluiten, maar dit was niet voldoende om door te gaan naar de knock-out fase.

De kersverse derdeklasser kende een prima voorbereiding met mooie oefenzeges en een goed bekeravontuur, met bij vlagen goed verzorgd voetbal. In een poule met SC Markelo, Helios uit Deventer en SC Nieuw Heeten trof Borne mooie en onbekende tegenstanders.

De eerste wedstrijd op het eigen sportpark tegen SC Markelo leverde een 3-2 overwinning op, na een 0-2 achterstand knokte de thuisploeg zich knap langs Markelo. De verdiende winnende treffer viel in de absolute slotfase.

Het tweede duel bracht Borne naar Deventer om het op te nemen tegen het ambitieuze Helios. Een uitstekende ploeg die er met name conditioneel prima op stond. De bornenaren konden 70 minuten lang prima stand houden, bleef overeind en kwam ook tot kansen. Met nog twintig minuten op de klok was de ban gebroken en liep de thuisploeg geflatteerd uit naar 5-0.

Het laatste duel in de poulefase werd weer op het eigen sportpark afgewerkt. Onder een lekker zonnetje was Nieuw Heeten de tegenstander. Met deze ploeg had Borne geen enkele moeite. Borne had veruit het meeste balbezit en wist ondanks het te lage baltempo legio kansen te creëren. Dat het uiteindelijk maar 3-0 werd is een klein wonder. Helaas is de verdediging niet op de proef gesteld dit duel en dat zal met de start van de competitie volgende week wel anders zijn is de verwachting.

Zoals vermeldt heeft Borne een goede voorbereiding achter de rug, zijn er meerdere spelsystemen getest en is de ploeg nagenoeg onveranderd. De voorbereiding begon reeds in de eerste week van Augustus en je kunt wel stellen dat de hoofdmacht inmiddels smacht naar de start van de competitie. Een avontuur in de derde klasse ga ik het niet noemen want dat woord heeft iets onvoorbereids en vrijblijvends over zich heen hangen, Borne is er klaar voor en weet wat er verwacht wordt. Kortom; Borne is klaar voor de derde klasse!

Volgende week beginnen we met een thuisduel tegen De Tukkers uit Albergen. Een mooie tegenstander en we hebben er zin in. We zien u graag om 14:00 uur op ons mooie sportpark, u bent van harte welkom.

Oefen- en Bekerprogramma Borne 1

Oefen- en Bekerprogramma Borne 1

Oefenprogramma:

11 augustus Vogido 1 – Borne 1 - 11.00 uur
18 augustus Borne 1 – Rood Zwart 1 - 11.00 uur
22 augustus Borne 1 – SC Meddo 1 – 20.00 uur
27 augustus Borne 1 – Harfsen 1 - 20.00 uur

Theo Vos "En dan nog even dit"

Theo Vos

Beste lezer,

Een mooi seizoen is ten einde. Een seizoen waarin het al snel duidelijk was dat BVV Borne mee ging strijden om de titel en in november van 2018 werd het door ondergetekende al eens geroepen. Kennis, voorgevoel of gewoon Amsterdamse bluf. Waarschijnlijk een combinatie van de laatste twee want wie kon dit seizoen een kampioen voorspellen.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.