Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur

Agenda Algemene Leden Vergadering 14 oktober 2019

Agenda Algemene Leden Vergadering 14 oktober 2019

Uitnodiging

Alle leden van 16 jaar en ouder worden uitgenodigd tot het bijwonen van de Algemene jaarvergadering op maandag 14 oktober 2019 om 20.00 uur in clubhuis “de Stoep” op sportpark ’t Wooldrik.

Agenda

1. Opening

2. Notulen jaarvergadering 2018

3. Jaarverslag van de secretaris.

4. Financieel overzicht penningmeester

5. Verslag kascommissie ( de heren Frank Huigen, Alexander Meijerink, Chiel Kosterink ) Aftredend: Frank Huigen

6. De jaarvergadering draagt als kascommissielid voor het komende jaar voor: Jordy Dobbe

7. Pauze

8. Bestuursmutaties: Aftredend / herkiesbaar Bert Hilverink enMichiel Hagreis

9. Contributie

10. Mededelingen

11. Rondvraag

12. Sluiting

Eventuele tegenkandidaten kunnen door tenminste 5 leden worden voorgedragen, mits deze hiervan voorafgaand aan de vergadering schriftelijk kennis geven aan de secretaris.

Het bestuur.

Pinnen in ons clubhuis

Pinnen in ons clubhuis
Naast de contante betalingen kan er vanaf 1 oktober 2019 in ons clubhuis ook gepind worden

Clubhuis nieuws

Clubhuis nieuws

De afgelopen jaren hebben we de prijzen in ons clubhuis stabiel kunnen houden.

Helaas ontkomen wij er , door stijging van de inkoopprijzen en de recente BTW verhoging, niet meer aan om de prijzen van de producten waar nodig te verhogen. De prijswijziging zal op 1 oktober 2019 plaats vinden.

Namens het bestuur.

Bert Bosman

Kaartavonden bij de BVV Borne

Kaartavonden bij de BVV Borne

Wij hebben binnen de BVV-Borne rondgevraagd of er animo zou zijn voor een aantal kaartavonden, uit deze rondvraag is gebleken dat hier redelijk wat animo voor is, en dus hebben wij gemeend om enkele kaartavonden te organiseren, op deze avonden willen we kruisjasen en boonakken.

Algemene Ledenvergadering 14 oktober 2019

Algemene Ledenvergadering 14 oktober 2019
De algemene Ledenvergadering 2019 vindt plaats op maandag 14 oktober. Laat u informeren over de BVV Borne en praat mee over de club, u bent van harte welkom. De agenda wordt volgende week bekend gemaakt.

Gratis inloopspreekuur Topvorm Twente

Gratis inloopspreekuur Topvorm Twente
Vanaf september zal er elke dinsdag tussen 20:00 uur en 21:00 uur en donderdag tussen 18:30 uur 19:30 uur een GRATIS inloopspreekuur bij BVV Borne worden gehouden in samenwerking met Topvorm Twente. Het spreekuur is toegankelijk voor alle leden van de vereniging.

Waar is het feestje, .................

Waar is het feestje, .................

Natuurlijk nog even afwachten maar lukt het BVV Borne om morgen kampioen te worden dan zal het feest vrijwel direct na de wedstrijd los barsten.

Voor degene die niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn en die de heren alsnog willen feliciteren start inloopavond vanaf 19.00 uur.

Rabo Clubkas Campagne, fantastisch resultaat

Rabo Clubkas Campagne, fantastisch resultaat

Ook dit jaar deed BVV Borne mee aan de Rabo Clubkas Campagne.

Door de leden met een Rabobank rekening hebben velen hun stem uitgebracht op de onze club en is het resultaat van vorig jaar aanzienlijk verbeterd.

BVV Borne heeft dit jaar maar liefst 1593,18 euro gewonnen. Een fantastisch resultaat

Dank aan de organisatie en natuurlijk de stemmers.

The Battle BVV Borne

The Battle BVV Borne

Vrijdagavond 17 mei’19 organiseert Bvv Borne een voetbalquiz “The Battle” Heb jij veel verstand van voetbal (of denk je dat je hebben) of heb je “gewoon” zin aan een gezellige avond geef je dan op voor The Battle van Bvv Borne. Alle info (opgave en overige regels) vindt u onderaan het affiche.

Plotpunt.nl

Plotpunt.nl

Het vraagteken boven de toegangspoort is eindelijk vervangen.

Martijn Koerselman van Plotpunt.nl autoreclame & belettering en BVV Borne zijn een meerjaren verbintenis aangegaan. Daarom prijkt nu op de toegangspoort naast het bord van onze Hoofdsponsor Marbeco het bord van Plotpunt.nl

We wensen Martijn veel succes en danken hem voor de steun aan onze club

BVV Borne Rabo Clubkas Campagne

BVV Borne Rabo Clubkas Campagne

Ook dit jaar organiseert de Rabobank Centraal Twente opnieuw de Rabo Clubkas Campagne. Klanten van Rabobank Centraal Twente kunnen hun stem uitbrengen op de verenigingen die zij een warm hart toedragen.

Waarderingsavond vrijdag 22 maart 2019

Waarderingsavond vrijdag 22 maart 2019

De vrijwilligers van de club zijn onmisbaar, zij zorgen ervoor dat er gevoetbald kan worden, dat ons prachtige clubhuis geopend is en dat onze accommodatie er perfect uitziet. Enkele voorbeelden, er zijn heel veel leden die helpen bij de werkzaamheden die er zo zijn.

Daarom ook dit jaar weer een waarderingsavond voor de leden die op welke manier dan ook dit seizoen een bijdrage hebben geleverd aan het verenigingsleven van onze club. Commissieleden, clubhuis medewerkers, trainers, leiders, klussenploeg etc, we willen u op deze avond graag bedanken voor uw inzet.

Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur Aanvang van de avond 20.00 uur met een warm en koud buffet, dus bewaar uw trek voor deze avond en kom op tijd. Daarna gezellig samen zijn En ook dit jaar weer een interessante quiz.

De muziek wordt deze avond verzorgd door DJ Erwin. We maken er net als de afgelopen jaren weer een bijzonder gezellige avond van. Omdat we voldoende eten willen bestellen verzoeken wij u om zich aan te melden op: (met vermelding aantal personen):

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur: Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.