Hero top pagina

Super, Super, Super

Er wordt mij de laatste tijd nogal eens gevraagd hoe gaat het met de club. Mijn antwoord is steevast “ zeer vervelende tijd voor de vereniging maar het gaat wel goed”.

Dat er gevolgen in deze crisistijd voor de club zijn is vanzelfsprekend, maar het hele land, de hele wereld heeft op dit moment met de corona pandemie te dealen. Natuurlijk heeft dit jaar een behoorlijk impact op het verenigingsleven, sporten kan nog, maar op dit moment niet meer zoals we gewend zijn en ook de sociale contacten, de derde helft, de ontmoetingen alles is er even niet.

Zet je dit af tegen de corona ellende, erge ziekte, mensen die overlijden, vereenzaming en faillissementen die er om ons heen gebeuren, dan is sport een bijzaak maar wel een hele belangrijke.

Om financieel wat binnen te halen is een oproep gedaan om extra mee te doen aan de lucratieve Grote Clubactie. Deze oproep is bijzonder goed door de leden opgepakt.

Ten eerste de jongste jeugd, die hebben via inteken lijsten meer opgehaald dan de voorgaande jaren. De oproep aan de elftallen O-15 tot O-19 en de senioren om een Superlot van 50 loten te kopen heeft geresulteerd dat 90% een Superlot koopt en van een paar elftallen moeten we nog bericht krijgen of dat lukt.

Ook verkoop aan de niet voetballende leden loopt fantastisch, van 2 loten tot Superloten ze worden besteld. Op dit moment zijn er al 16 Superloten verkocht, niet alleen aan de elftallen maar ook aan leden die de club op deze manier een extra steuntje in de rug geven.

Superloten op dit moment afgenomen door:

Dames Borne 1, Heren Borne 1, 2 , 3 , 4 , 5, O-19, O-15

Johny van de Kolk, Randy Marcus, William & Chantal Stege

BVV Damesgroep ( dames oud Borne 4)

Klussengroep BVV Borne 2x, Bestuur 2x

Waarom durf ik te zeggen dat het wel goed gaat met de club, omdat we BVV Borne zijn, een club met zeer trouwe leden. Een club leer je niet kennen in goede tijden maar vooral in slechte tijden. Als het even tegen zit dan staan de leden op om waar mogelijk te helpen. Leden verlies, niet bij ons.

Een lastige tijd, waarvan niemand op dit moment kan zeggen hoe het gaat verlopen. Over een paar jaar als we hierop terugkijken zal mij in ieder geval de hartverwarmende steun die de geel-zwarten in deze corona tijd getoond hebben als eerste in mijn gedachten zijn.

Wie nog geen loten heeft kan ze nog steeds bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het maakt niet uit hoeveel , van 1 tot Superlot, alle steun is op dit moment welkom.

Doe mee voor BVV

Super, Super, Super dat jullie de club steunen en blijf gezond, BVV Borne een club, Nee BVV Borne een bijzondere club.

Bert Bosman

 
What do you want to do ?
New mail
BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.