Hero top pagina

Nieuwe corona maatregelen tot 20 oktober

Gisteren zijn er door de regering nieuwe landelijke maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. De belangrijkste maatregelen die de sport aangaan is dat er de komende 3 weken geen publiek bij de wedstrijden aanwezig mag zijn en dat de sportkantines gesloten moeten blijven.

Onderstaand de regels tot 20 oktober

Clubhuis gesloten

De sportkantine is vanaf dinsdag 29 september gesloten. Tijdens trainingen en wedstrijden zijn enkel de toiletten in het kleedkamer gebouw geopend. Vanzelfsprekend zijn in de scheidsrechter kleedkamer zoals gebruikelijk de EHBO materialen en AED beschikbaar.

Geen publiek toegestaan

Wedstrijden en trainingen zijn in deze periode niet toegankelijk voor publiek. Geen publiek vanuit BVV Borne en niet vanuit de tegenstander. Van ouders wordt verwacht dat zij hun kinderen buiten het sportpark afzetten en ophalen. Het is niet toegestaan daarvoor het sportpark te betreden.

Voor het overige blijven de landelijk geldende maatregelen, zoals we die al kenden, van kracht. Denk daarbij aan 1,5 meter afstand en mocht je klachten ervaren dan blijf je vanzelfsprekend thuis.

Het BVV Borne corona protocol wordt aangepast en zo snel mogelijk op de site geplaatst worden.

Het bestuur van BVV Borne doet een dringend beroep op al haar leden, ouders, vrijwilligers en alle andere betrokkenen bij onze vereniging om alle maatregelen in acht te nemen.

Namens het bestuur: Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.