Hero top pagina

Kippenvel en een beetje stil.

Er zijn van die rare momenten waarvan je kippenvel krijgt en even niets meer weet te zeggen.

Vorige week was zo’n moment. Het resultaat van de verkoop van de Grote Club Actie door de jeugdelftallen van O13 en lager waren bekend geworden. En het is onze jongste jeugd gelukt om in deze rare, moeilijke tijd een record aantal loten aan de man te brengen. Een dikke pluim voor onze toekomst en hun trainers en leiders .

Daar wordt je stil van en geeft je in een tijd waarin voor 80% van je voetbaltijd alleen maar met Corona bezig bent een heel goed gevoel.

Dit gaf zo’n gigantische kick dat ik vind dat we als oudere jeugd en senioren leden niet achter kunnen blijven. Deze voetballende leden nemen normaal gesproken 2 loten per persoon af dit komt neer op gemiddeld 30 loten per team. Nu hebben we de leiders en trainers van deze elftallen gevraagd om te overwegen om een Superlot aan te schaffen. Een Superlot bestaat uit 50 loten en kost 150 euro waarvan er 120 euro naar de club gaat.

De eerste reactie zijn weer Super binnen 24 uur hebben reeds 2 elftallen zijnde Borne 3 en 4 positief gereageerd en nemen een Superlot af. Top en we hopen dat de andere elftallen zullen volgen.

Ook de bestuursleden inclusief Herman Kamst en Jan Groenhuijzen willen deze zeer positieve voorbeelden volgen en gaan 2 Superloten van de BVV Borne afnemen.

Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden om dit jaar bij de Grote Club Actie alles uit de kast te halen. Er zijn nog veel overige leden en mensen die onze club een warm hart toedragen die geen loten van de BVV Borne hebben.

Ik roep iedereen op om mee te doen om van de Grote Club actie 2020 een ongekend succes te maken. Doe mee, 1 of meerdere loten, misschien met een groep een Superlot alles is mogelijk en bijzonder welkom.

Heb je nog geen loten en wil je ze bestellen, doe dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In deze tijd waar de club veel inkomsten mis loopt, kantineomzet, acties die niet doorgaan of dreigen niet door te gaan is alle steun van harte welkom. We zullen als club alle zeilen moeten bijzetten om in deze periode financieel het hoofd boven water te houden.

Deze actie kan er een belangrijke bijdrage aan leveren, niet alleen financieel maar ook voor het gevoel.

Jullie weten wel. BVV Borne een club, nee BVV Borne een bijzondere club.

Alvast bedankt voor jullie steun en ik hoop straks een onvoorstelbare opbrengst van de Grote Club Actie 2020 te kunnen melden, groeten en blijf gezond.

Bert Bosman.

 
 
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.