Hero top pagina

Corona-update. Dat is pas vervelend

Wie gedacht heeft het zal allemaal wel mee vallen, zal nu ook moeten erkennen dat de laatste dagen de berichten uitwijzen dat we nog lang niet van het coronavirus af zijn. De eerste verenigingen die noodgedwongen de trainingen en wedstrijden moeten opschorten en het clubhuis weer op slot moeten doen zijn inmiddels bekend.

Ook bij de BVV Borne leven we niet in een bubbel dat we het ons kunnen permitteren om te denken dat het coronavirus onze deur wel voorbij zal gaan. De kans dat iemand het virus oploopt blijft altijd aanwezig, ook al ben je voorzichtig en probeer je de regels die er gesteld zijn zo goed mogelijk op te volgen.

Daarom doen we nogmaals een dringend beroep om je aan de hygiëne en corona maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het virus te houden. Ook willen we op de hoogte gebracht worden indien er bij elftallen spelers corona verdacht zijn, we kunnen dan samen bekijken welke eventuele maatregelen er genomen moeten worden.

Je kunt contact op nemen met Corona-coördinator Sven Pieterson, Bert Jansen of ondergetekende.

Naast de reeds eerder gepubliceerde regels voor trainingen en wedstrijden gelden voor het clubhuis de volgende regels.

- Volg de looproutes in het clubhuis

- Bij binnenkomst handen desinfecteren

- Bij binnenkomst registreren

- De tafels en stoelen staan op 1,5 meter van elkaar, laat deze staan.

- In het clubhuis en op het terras mag alleen gezeten worden. Dus niet lopen

- Houdt voor de bar bij het bestellen ook 1,5 meter afstand.

Vervelend en lastig, ja misschien wel, maar als we straks alle trainingen/wedstrijden weer moeten uitstellen en het clubhuis weer op slot moet:

Dat is pas vervelend!

Gebruik je gezonde verstand, voor je eigen gezondheid, je medeburgers en voor onze club.

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.