Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur

Spaar een BVV bal bij PLUS

Spaar een BVV bal bij PLUS
De supermarkten PLUS Wallerbosch en PLUS Huls v/d Nieuwboer zijn een actie begonnen waarbij je kunt sparen om een professionele voetbal in de clubuitvoering van de BVV Borne te krijgen. De spaarkaarten zijn zowel in de supermarkten als in ons clubhuis te verkrijgen. De actie loopt t/m 29 oktober

Informatie kleding BVV Borne

Informatie kleding BVV Borne

Beste leden BVV Borne,

Onze sponsor Eurosport voorziet Bvv Borne al jaren van materiaal en kleding. Daarom zijn wij ook trots dat Eurosport het sponsorcontract met onze vereniging voor drie jaar heeft verlengd. Daarnaast zijn wij ook met sportmerk Jako een contract van drie jaar overeengekomen., wat inhoudt dat wij alle kleding en aanverwante zaken de komende drie jaren van Jako afnemen.

De standaard voetbalsokken bij Bvv Borne zijn van het merk Stano, kleur zwart met gele rand. Deze worden vanaf het nieuwe seizoen 2018/2019 niet meer door Bvv Borne verstrekt. Voor een bedrag van 9,00 euro kun je ze kopen aan de bar in de kantine van BVV Borne. Mocht een sponsor de sokken willen vergoeden , dan mag die zich bij mij melden.

Mochten jullie een offerte voor sponsering kleding etc. nodig hebben, dan via mij een offerte aanvragen.

Mvg Maarten Hagreis (bestuur BVV Borne)

Vanaf het seizoen 2018/2019 worden de voetbalsokken niet meer via BVV Borne verstrekt.

Rabo Clubkas Campagne, heel mooi resultaat

Rabo Clubkas Campagne, heel mooi resultaat

Vandaag is het resultaat van de Rabo Clubkas Campagne bekend gemaakt.

Voor de BVV Borne een heel mooi resultaat. Omdat er heel veel verenigingen aan deze actie hebben mee gedaan was de verwachting niet al te hoog. Toch zijn er door de mensen met een Rabobank rekening nog 242 stemmen op onze club uit gebracht.

Het resultaat euro 1035,76

We danken de organisatie die in handen was van Bert Hilverink en Sicco Zijstra en natuurlijke alle mensen de op de BVV Borne hebben gestemd

Namens het bestuur, Bert Bosman

Ingrijpende renovatie van onze huiskamer

Ingrijpende renovatie van onze huiskamer

Onze accommodatie ziet er weliswaar prachtig uit, doch het interieur van de kantine is verouderd. Om het interieur te kunnen vervangen hebben we de laatste jaren de opbrengsten van de Vriendenloterij en de Grote Club Actie gereserveerd. Nu is er voldoende gespaard om deze wens ten uitvoer te brengen.

Het begon met de wens om de stoelen en de tafels , die inmiddels meer dan 20 jaar oud zijn, te vervangen. De tegels op de vloer zijn ook niet meer van deze tijd, kortom van het één komt het ander. Inmiddels hebben we besloten om het gehele interieur op te knappen, nieuw meubilair, nieuwe vloer, nieuwe bar en nieuwe wandbekleding.

Een totale metamorfose. We hebben ervoor gekozen om het totaal plaatje aan te pakken zodat onze huiskamer de komende decennia weer mee kan. De afgelopen maanden hebben we gekeken naar de mogelijkheden en hebben keuzes moeten maken. Na de toernooien half juni gaan de werkzaamheden starten.

Beginnende met het “kaal” maken van ons clubhuis. Vanaf de eerste week juli wordt er weer opgebouwd en zal als eerste een nieuwe vloer gelegd worden. We hopen de werkzaamheden voor eind juli gereed te hebben. Vanaf half juni is het clubhuis gesloten. Gaan we helemaal dicht, natuurlijk niet.

De afgelopen jaren wordt er donderdags door de liefhebbers door getraind en dat kan nu ook nog. Het horeca gedeelte zal vanuit het kleedkamer gedeelte verzorgd worden.

Voortgang 2de veld

Voortgang 2de veld

Afgelopen weken zijn de nieuwe drainage en de waterleidingen voor het pop – up systeem op ons 2de veld aangebracht.

Hierna is het veld vlak gemaakt en deze week is er een gigantische hoeveelheid gele grond op gestrooid. Deze grond zal vermengd worden met de bestaande onderlaag. Hierna zal het veld geëgaliseerd en geprofileerd worden en daarna volgt het leggen van het hybride gras in de doelgebieden en het inzaaien.

Tevens is er met de gemeente overleg om rondom de tribune drainage te leggen, zodat de wateroverlast die we hier de laatste jaren hebben tot het verleden behoren. 

De aanleg ligt op schema en we hopen dat het zo voorspoedig gaat dat er rondom de aanvang van de competitie 2018/19 weer een prima mat ligt.

Rabo Clubkas Campagne van start, stem op BVV Borne

Rabo Clubkas Campagne van start, stem op BVV Borne

RABO CLUBKAS CAMPAGNE. BVV BORNE DOET OOK MEE

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Centraal Twente stelt € 125.000,- beschikbaar!

Ook onze club doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne! Stemmen Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Centraal Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. BVV Borne ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Wij verzoeken BVV Borne leden die een RABO rekening hebben om op onze club te stemmen, de club dus u wordt er beter van. Vraag ook je familieleden en vrienden om onze club op deze manier te steunen.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/centraal-twente/rabobank-clubkas-campagne/

Steun onze club, stem op BVV Borne

Extra prijs voor BVV Borne

Extra prijs voor BVV Borne

BVV Borne boekt groot succes met belactie van de VriendenLoterij!

Op maandag 13 november 2017 heeft een enthousiast team van 15 leden loten verkocht voor de VriendenLoterij. Met deze loterij wordt de BVV Borne financieel gesteund door eenieder die een lot afneemt en BVV Borne als begunstigde aanwijst. Aan het eind van deze belactie waren maar liefst 100 loten verkocht en zijn er nog vele loten omgezet naar de BVV Borne als begunstigde.

Vooral Wouter van Neck en Sven Pieterson hebben erg veel leden kunnen wijzen op het belang van deze actie en hebben hierdoor samen een groot aandeel in het gigantisch mooie aantal verkochte loten! Wij zijn de 15 leden erg dankbaar voor hun inzet en enthousiasme. De avond was zeer geslaagd en leverde al enkele duizenden euro’s voor de vereniging op, puur door deelname aan de belactie.

Doordat er nog zoveel loten zijn verkocht komt er maandelijks een behoorlijk bedrag binnen, waar vele leuke dingen mee gedaan kunnen worden. Alle leden die hiermee onze vereniging steunen en hebben gesteund: hartelijk dank!! Na dit gigantisch aantal verkochte loten bleek dat de BVV Borne nog een leuke verassing stond te wachten.

Over de maand november bleek dat wij met de belactie bij de beste vijf verenigingen hoorde qua meest verkochte loten! Nadat dit eind december werd bekendgemaakt, was het wachten tot zondag 14 januari jl. Op deze dag werd bekendgemaakt op welke plek we zijn geëindigd in het totaalklassement en welke extra geldprijs hier aan verbonden was.

Om 10.00 stond een delegatie van de VriendenLoterij voor clubhuis ‘De Stoep’ en was het wachten op de onthulling. De officiële onthulling van het gewonnen bedrag werd vastgelegd op de gevoelige plaat, waarbij de confetti voor extra spektakel zorgde. Met de belactie zijn we uiteindelijk op de derde plaats geëindigd, goed voor nog eens 1.000 euro extra voor de clubkas! Een bedrag dat erg welkom is, om zo onze wens voor een compleet nieuw interieur snel in vervulling te laten gaan.

Via deze weg nogmaals dank aan alle leden die onze vereniging steunen door deelname aan deze loterij, waardoor we dit extra bedrag hebben mogen ontvangen!

Nieuwjaarsreceptie 2018

Nieuwjaarsreceptie 2018

In een goed gevuld clubhuis hebben op de eerste dag van 2018 de Borne leden elkaar het allerbeste voor dit komende jaar gewenst.

Na een terugblik op de gebeurtenissen in het jaar 2017 werd door voorzitter Bert Bosman ook naar het nieuwe jaar gekeken waarbij op korte termijn reeds een verassing te wachten staat . BVV Borne is namelijk bij de eerste 5 clubs die landelijk de meeste Vrienden loten hebben verkocht in de periode 1 september tot 1 december2017. Hiervoor ontvangt de club op 14 januari nog een extra prijs op de geweldige opbrengst die we reeds met deze belactie gehaald hebben.

Na deze terug- en vooruit blik was het de beurt om de winaars van de verkoop van de Grote Clubactie in het zonnetje te zetten. Lysander Meijerink (48 loten) , Jens de Wal (67 loten) en Mees Zijlstra (76 loten) waren afgelopen jaar de toppers bij de jeugd. Jens en Mees hoorden in 2016 ook al bij de beste verkopers daarom een extra pluim voor deze jongen. Als team heeft JO10 gewonnen. Zij zullen in het voorjaar als team bij een wedstrijd van het eerste in het zonnetje gezet worden en als team van het seizoen aantreden.

Ook werden de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Dennis Haan, Niek Reichart, Kevin Kuipers en Kevin de Jager 25 jaar lid, Juul Lansink 50 jaar lid en Jan Swienink maar liefst 60 jaar lid. Kevin Kuipers was helaas verhinderd en ook Kevin de Jager kon niet fysiek aanwezig zijn. Kevin is op missie in Mali en met hem werd een skyp- verbinding tot stand gebracht om hem te feliciteren met zijn jubileum. Hoewel de verbinding niet al te best was, kwam de boodschap duidelijk over en hij was bijzonder verrast en blij met deze unieke manier om de felicitaties in ontvangst te nemen.

Jan, Juul, Niek, Dennis en Irene de partner van Kevin de Jager ontvingen uit handen van de voorzitter de glazen trofee die bij de gelegenheid hoort.

Een zeer goede opkomst, een prima sfeer kortom het bleef nog lang gezellig in het clubhuis.

Trekkingsuitslag Grote Clubactie 2017

Trekkingsuitslag Grote Clubactie 2017

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2017 is bekend!

De 45ste trekking werd verricht onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum.

Klik hier om loten te controleren in de lotchecker. https://lotchecker.clubactie.nl/

Wij wensen alle prijswinnaars alvast veel plezier met hun gewonnen prijs! Met vriendelijke groet,

Team Grote Clubactie

December een maand vol activiteiten

December een maand vol activiteiten

Naast de vele verplichtingen die er zijn in december is dit ook de maand waar bij onze club weer veel activiteiten zijn

15 december Sportgala Borne 2017 – Bekendmaking van de Sportman, Sportvouw en Sportploeg 2017 van de gemeente Borne. Daarnaast wordt ook de aanmoedigingsprijs voor talent en jeugdsportploeg uitgereikt. In de laatste categorie dingt BVV Borne JO13-1 (seizoen 2016-2017) mee om de prijs.

17 december – Winter Step One Loop – voor de 31ste keer deze bijzonder loop door Twickel en omgeving – 2, 5, 10, en de halve marathon.

29 december – Oudjaarstoernooi – Meld je aan voor deze laatste sportieve happening van 2017. Altijd bijzonder leuk en gezellig.

1 januari 2018 – Traditionele Nieuwjaars bijeenkomst – die we sinds mensenheugenis op de eerste dag van het nieuwe jaar houden. Ook worden deze keer de jubilarissen weer in het zonnetje gezet en reiken we de prijzen uit voor de spelertjes en het team die de meeste Grote Clubactie loten hebben verkocht. Noteer het alvast in uw agenda.

KNVB introduceert een aantal nieuwe speelvormen

KNVB introduceert een aantal nieuwe speelvormen

De KNVB introduceert in het volgende seizoen 2017-2018 een aantal nieuwe speelvormen voor het pupillenvoetbal t/m 12 jaar.

Zie artikel op knvb.nl

Meest opvallende punt is dat de pupillen op kleinere veldjes gaan spelen. Volgens de KNVB is uit onderzoek gebleken dat deze nieuwe speelvormen beter aansluiten bij de ontwikkeling van de kinderen en voor meer speelplezier voor meer spelers zorgen. Momenteel worden de amateurclubs in heel Nederland door de KNVB geïnformeerd over de nieuwe opzet. Onder voorbehoud schetsen wij alvast de plannen van de KNVB:

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.