Hero top pagina

Versoepeling corona maatregelen

De maatregelen tegen de verspreiding van het corona virus wijzigen per week. Gelukkig gaat het de goede kant op en kan het kabinet de regels wat losser maken.

Als bestuur zijn we zeer content hoe de gang van zaken tot op dit moment is. Alle elftallen trainen weer (1 keer in de week) en iedereen houdt zich aan de protocollen die er zijn. Afgelopen week hebben we besloten dat we tot eind juni dit trainingenschema op deze manier gaan voortzetten.

Wederom zijn door het kabinet de verschillende coronamaatregelen afgeschaald, vanaf 1 juni hoeft alle jeugd t/m 18 jaar tijdens de trainingen geen 1,5 meter afstand meer te houden van elkaar. We willen wel benadrukken dat het van groot belang is dat iedereen de protocollen en richtlijnen blijft naleven, voor alle overige voetballers geldt de 1,5 meter afstand nog wel.

We moeten ons allemaal strak aan regels blijven houden, want we willen geen terugval. Niet voor de gezondheid en niet voor de sport. Voor iedereen blijft gelden: geen wedstrijden, geen toeschouwers, geen gebruik van clubhuis, kleedkamers en douches.

Ook werd door premier Rutte bekendgemaakt dat sportkantines al op 1 juli open mogen, in plaats van de 1 september die eerder was vastgesteld. Er is wel een voorbehoud: als er weer een grote piek komt in het aantal coronapatiƫnten, kan de maatregel worden teruggedraaid.

De komende periode worden de richtlijnen voor openstelling verder uitgewerkt. Zodra hierover meer bekend is, zullen we jullie informeren over de mogelijkheden die er voor onze club zijn.

Namens het bestuur.

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.