Hero top pagina

Rob Bakker: BVV Borne is een prachtige club!

Beste BVV’ers,

Afgelopen zaterdag heb ik op prachtige wijze afscheid kunnen nemen van de 1e en 2e selectie. Met een fietstocht en een prima BBQ sloten we een vreemd seizoen af.

Helaas kon de competitie door het Corona virus niet worden afgemaakt, waardoor er voor mij een abrupt einde kwam aan 3 hele mooie seizoenen als trainer van BVV Borne. Seizoenen waarin we goede resultaten hebben behaald, met als absolute hoogtepunt het kampioenschap van vorig seizoen.

In de 3e klasse hebben we, met uitzondering van een slechte serie, laten zien dat BVV Borne 3e klasse waardig is. In de laatste 6 wedstrijden werden immers 12 punten behaald en dat hadden er eigenlijk nog wel 2 of 3 meer moeten/kunnen zijn. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we ons in de middenmoot hadden kunnen spelen.

Langs deze weg wil ik iedereen die BVV Borne een warm hart toedraagt hartelijk danken voor de samenwerking en/of ondersteuning. BVV Borne kan vreselijk trots zijn op haar bestuur, kader, trainers, leiders, sponsoren, vrijwilligers en op de trouwe supporters!

Zoals gezegd, helaas geen persoonlijk afscheid van iedereen, maar ik ben er van overtuigd dat wij elkaar in de toekomst zeker nog gaan spreken. Ik ben er trots op om trainer te zijn geweest van deze prachtige club!

Met sportieve groet

Rob Bakker

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.