Compost/Potgrond actie 2024 groot succes

 

Op 15 en 16 maart zijn er weer duizenden zakken met compost en potgrond in Borne rond gebracht. Vanaf eind februari werden de ruim 8.000 folders in Borne verspreid en was het mogelijk om bestellingen te plaatsen via de Borne-site, e-mail of telefonisch.

Het vermelden van een QR code op de folder bleek een gouden greep, want ruim twee derde van de bestellingen kwam dit jaar via onze site binnen. Het klantenbestand, welke we inmiddels opgebouwd hebben weet deze actie zeer te waarderen en dat bleek ook dit jaar weer, want er werden meer zakken verkocht dan het vorige jaar.
 
Vrijdag 15 maart werden door een kleine groep “oudgedienden” een begin gemaakt met het wegbrengen. Op de zaterdag een grote groep, twaalf auto’s met aanhanger, vele senioren, maar vooral ook heel veel jeugd uit de O19 en O17 groep. Een welkome aanvulling, zodat de “oudjes” het rustiger aan konden doen.
 
Dit jaar werd er voor het eerst vanaf de parkeerplaats bij de Beekparkschool weggebracht, de firma Holtslag had zaterdagmorgen in alle vroegte ruim 30 pallets naar die locatie gebracht, zodat de compost/potgrond in de wijken Bornsche Maten en Stroom Esch vanaf dat punt weggebracht konden worden. Dit was enorme ontlasting van de parkeerplaats bij het Borne veld en de Twickelerblokweg, die extra druk was omdat de Bornerbroeksestraat was afgesloten.
 
Om 16:00 uur waren alle 1.000 adressen weggebracht en kon iedereen gaan genieten van een drankje en een hapje. Een zeer verdiende beloning voor deze geslaagde compost en potgrond actie.
 
Alle leden, oud en jong, die meegeholpen hebben met zowel het verspreiden van de folders en het wegbrengen van de zakken: Bedankt! Ook dank aan de mensen die deze editie de auto’s en aanhangers beschikbaar hebben gesteld. Een speciaal dankwoord voor de firma’s Boomkwekerij Holtslag en Gebr. Ezendam Mechanisatiecentrum, die het materiaal beschikbaar hebben gesteld. Hierdoor kon het verwerken van de zakken op een soepele manier verlopen.
BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.