Hero BVV Borne 1

BVV Borne 1 - De Tukkers 1

Na het kampioenschap in de 4e klasse A en de voorbereiding op het nieuwe seizoen is de 1ste selectie van BVV Borne klaar om na enkele jaren afwezigheid a.s. zondag weer aan te treden in de 3e klasse.

De selectie van trainer Rob Bakker heeft een wisselende voorbereiding achter de rug. Na een wat moeizame start wordt er de laatste wedstrijden weer beter gespeeld en zie je de automatismen van afgelopen seizoen weer terug.

Borne gaat met vertrouwen de competitie van start en is benieuwd waar het de komende wedstrijden zal staan.

De eerste tegenstander van deze competitie is De Tukkers uit Albergen. De ploeg van trainer Joost du Gardijn presteerde vorig jaar goed in de 3de klasse en deed het gehele seizoen bovenin mee en werd uiteindelijk derde.

In de na-competitie voor een plaats in de 2de klasse werd de ploeg uitgeschakeld door onze plaatsgenoot NEO.

Deze eerste wedstrijd is een mooi affiche voor een nieuwe avontuur in de derde klasse. Een competitie waar we veel oude bekenden tegen komen. Lukt het BVV Borne om een goede start te maken a.s. zondag weten we meer.

Sportpark ’t Wooldrik aanvang wedstrijd 14.00 uur

Wedstrijd/balsponsor: Berghorst drankenhandel

Speler van de week: Stijn Wiehink

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.